![]() |
Cafu’ya Sağlam freni Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin Milanlı Cafu ile anlaştı. Ancak Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam,”Çok yaşlı. Ağır kalıyor” diyerek Brezilyalı futbolcuyu istemedi BEŞİKTAŞ Genel Menajeri Sinan Engin’in Milan’ın Dünyaca ünlü defans oyuncusu Cafu ile 500 bin Euro karşılığında anlaştığı, ancak teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın Brezilyalı süper star için, “Ağır kalıyor. Bana hızlı ve dayanıklı bir oyuncu önerin diyerek bu transferi istemediği belirtildi. Menajerlerin 37 yaşındaki fut- bolcunun 30 Haziran 2008’de serbest kalacağını ve Milan’ın Beşiktaş’a, “Sezon sonuna kadar alacağı 500 bin Euro’yu siz ödeyin ve bu iş bitsin” dedikleri de sızan bilgiler arasında. Brezilyalı sağ kanat oyuncusunun da Milan’da son zamanlarda yedek kulübesine mahkum kaldığı için ayrılmak istediği öğrenildi. http://efsanefotospor.com/images_con.../ma/c24178.jpg |
37 yaşında ama tecrübesinden yararlanılabilirdi |
ali tandoğandan daha iyi oynardı 37 yaşında da olsa |
hepimiz için hayırlısı neyse o olsun 37 yaşındaki biride bence bitmiş demektir |
çok yaşlandı cafu..takımı huzur evine çevirmeye gerek yok tecrübesi tartışılmaz ama daha genç futbolcular her zaman daha verimli olabiliyorlar.. |
yapmayın lütfen ya. 37 yaşındaki cafu , ali tandoğan'ı maymuna çevirir. cidden böyle birşey varsa , o bu takımda güle oynaya oynayabilcek bi futbolcu. forza cafu. |
gelse kale arkasinda oynatirdik :D iyiki istememis |
Alıntı:
|
kolpa haber gelmek istesede gelmesin deerim |
Antrenör olarak mı alacaktık yoksa :S |
Alıntı:
|
Ne cafusu Allahaşkına yaa.Ne gerek var buna.Hadi maldini deseler neyse.En azından o sol bek ve eksik olduğumuz bir bölge.Ama sağ bekte serdar kurtuluşumuz var ne güzel... |
beyler para yok diyosunz ölmüş adamı 500bin euro ya transfer edin diyosunz.o adam seneye top oyniyamaz ki 40 yaşında top mu oyniycak arıtk :D biraz mantıklı düşünelim. |
Alıntı:
hala tandoğanın katkısı yok dediğine inanmıyorum..ben zaten onları savunmuyorum her olayda tandoğan veya bakinin adının geçmesinden sıkıldığımı belirtiyorum..bu adam milanda oynamıyor yedek kulübesinde oturuyor ayrıca..seneyede oynayacağını hiç sanmıyorum 37 yaş futbol için geçkin bir yaş..tecrübesini zaten bende tartışmıyorum ama olmayan paramızıda böyle yarım yada 1 buçuk sezonluk bir stoper için harcamamalıyız diye düşünüyorum..illa bi kıyaslama yapmak istersen eskilerden yap bence..mesela takıma yeni bir zago lazım..bukadar basit.. |
abartma be yasla ne alakasi var olm adam diyerse 40 kadar oynarim osaman oynar sanki 37 cok yasli ne alaka ya bi önce düsünün osaman yazin neymis yok 37 yasindaymis |
Alıntı:
burda kastettiğin oğlun kim bilmiyorum ama yorumlarda saygı çerçevesini aşmadan konuşursan kimsenin kalbi kırılmaz..bence asıl önce senin düşünüp daha sonra yorum yapman gerekiyor.. |
cafu sağ bekte oynamayacak mı ? şuan sağ bekte tandoğan oynamıyor mu ? karşılaştırmada tuhaf olan birşey yok demektir... |
Alıntı:
|
Alıntı:
doğru söze ne denirki.... serdar iyileşsede kurtulsak |
gelmesin yha carlos la dalga geççiyoz ondan yaşlı adam la ne yapacaz |
cafu lan bu tartışmaya gerek bile yoq. |
37 yaşındaki bir futbolcu ne verebilirki beşiktaşa iyi yapmış ertuğrul hocamız helal olsun |
cafu 30 32 yaslarinda olsa neyse hadi 37 yasinda oynayamaz demiyorum ama sadece ikinci yarida oyuna alabilirdik 90 dakika uzun sure oynamasi cok zor olur o yasta birinin kaldiki milandada oynayamiyor artik zaten oynayabilse milanda oynardi demekki tamamen bitmis artik |
ertugrul hocamizin en sevdigim yonu bu daima daha genc ve basariya ac oyuncularla ilgilenmesi bu sekilde davranmasi sonucunda kazanan kartalim olacak kimsenin suphesi olmasin |
abicim hadi aldik cafuyuda 6+2 sonucta kimi kescez takimdan boboyumu telloyumu delgadoyumu holoskoyumu cisseyimi gordonumu kimi kescez anlayamadim |
yo olumu öyle süleyman seba yı falanda oynatalım |
bence yalan haber cafu neden besıktasa gelsınkı mılanda yıllarda oynamıs brezılya mıllı takımının değişilmez ismi olmuş yaşıda 37 bence mılan'da bırakacaktır futbolu böyle bi maceraya atılcağını sanmıyorum |
37 yaşındaki adamıı biz ne yapalım alsak komik olurdu |
cafu'yu alalım diyenlerin futbolla alakası olduğundan şüpheliyim, adam ölmek üzere be:D |
bu sınan engınede yıldız getırcez diyipte getıremeyınce sasırda iyice...sinan engın peleyle fln anlaşmasa bari :D:D |
Eger ki bu haber dogruysa almayana yuh yani Cafu bu Cafu .. |
Alıntı:
|
iyki almadık iki sene sona bırakır futbolu ama ali tandoğandan daha iyi oynardı |
o kadar eziklerle dalga geçtik roberto için cafu alınsa bize nederlerdi bilmiyorum cafu iyi bir futbolcuydu belki türkiyedede oynar ama nekadar bence gerek yok bize uzun süreli oynayacak adam lazım gerektiğinde satılabilecek cafu gelse iki sene oynar sonra bitti verdiğin para cabası bence brezilyaya dönsün okadar yaşlı oyuncu istiyorlarsa sergeni alsınlar en azından türk ve yetenekli :ridinghorse: |
ertuğrulun yardımıcısı olurdu ancak |
seedorf u alsak |
Türkiye`de Saat: 03:00 . |