![]() |
defans kıtlıgı çektigimiz bu dönemde toraman en iyilerinden.. alınmaması enteresan... dediginiz gibi inş. kız meselesi deildir :D |
fatih terim sen git servet gibi odunları hakan balta gibi korkudan topa vuramanyaları al TÜRK milli takımı ne günlere geldi yaaaa |
Nobre neden alınmadı asıl ben ona şaşırdım.Şu an en formda golcü.Eğer Fatih Hoca devşirme futbolcu almam diyosa Aurelio sadrazamın torunu mu? Yaptığı hiç bir şey mantıklı değil.İnşallah yeni gelen federasyon ekibide gönderir aksi halde futbolumuz kan ağlamaya devam eder diye düşünüyorum. |
bunda almaz inad eder diğerinde başı sıkışır gel der |
yuh ya toraman dan iiisini mi bulcak walla yuh...!! |
fatih hocanın kafasındaki takım hep belli çoğunluk gsden oluyo genelde yada bana öyle geliyo :) almasın o serveti alsın odun odun oynasın!!! |
boşver ibom ya fatih terim bişe bilse senin gibi oyuncuyu çıkartmazdı sn bize lazımsın daha |
Toraman'dan iisini nerden bulcak bu TERİm acaba...İBO şuan GSde oynasaydı kesin millli takımdaydı..YAZIK milli takımın haline... |
Alıntı:
Nerde GS li FB li oyuncu var alıor zaten..! Gördük bu günkü maçta seçtiği adamların ne yapabildiklerini.! :thefinger: |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |