![]() |
Gökhan Serbest! Sezon başında 4.5 milyon Euro'luk teklifi geri çeviren Beşiktaş, Gökhan Zan ile hâlâ sözleşme yenilemedi. Yıldız oyuncu, haziran ayında serbest kalacak. 5.2.2008 Anlaşma yok, imza yok... Gökhan Zan... Sezon başında Avrupa takımlarının takibindeki genç yıldız için Beşiktaş’a 4.5 milyon Euro’luk teklif gelmiş, ancak Siyah-Beyazlı kulüp bu önerileri geri çevirmişti... Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan Gökhan ile görüşmelerin yapıldığı ve 2010’a kadar imza atıldığı kulüpten açıklanmıştı. Ancak milli futbolcunun sözleşmesinin henüz yenilemediği ve sezon sonunda serbest kalma hakkına sahip olduğu ortaya çıktı. Camiadan tepki geldi Konuyla ilgili yorumda bulunan Sinan Engin, “Evet... Gökhan’ın sözleşmesi bitiyor. Ancak önce bir oynasın. Biz gerçek Gökhan’ı bekliyoruz. Gerçek performansını göstersin, sözleşme yenilemek kolay” diye konuştu. Bu arada daha önce eski yönetici Celal Kolot’un, “Milli maçlarda oynuyor, Beşiktaş’ta oynamıyor” diyerek eleştirdiği Gökhan Zan’ın, yine bir milli maç öncesinde iyileşmesi camiada tepkiyle karşılandı. Orhan YILDIRIM |
ewet yaa...bide ben çok iyi bir beşiktaşlıyım diye öwünmeyi biliyor...ama oynamıyor |
su milli olayini bir yana birakin ama bu adam gercekten iyi bir stoper degil. iyi markaj yaparak stoper olunmuyor. biraz teknik ve oyun zekasi gerekiyor ve bu gökhan da yeterince yok. cikardigi her topu uzun oynayarak kullaniyor ve toplar aynen geri dönüyor. ilk geldigi zamanlar ben de cok begeniyordum ama kendini hic gelistirmedi. bence gitmesinde bir sakinca yok. sadece boylu pozlu diye iyi bir bek demek degildir. |
ben buna dikkat etmemiştim harbiden öle milli maçlarda iyileşiyo doru demiş demirören önce haketsin |
gökhan bedelsiz gitmemeli,ne kadar çok sakatlansa da, değerli bir oyuncu,zaten bu kadar sakatlanan bir oyuncuyu arsenal falan hayatta almaz,onun için bir an önce sözleşme imzalanmalı diye düşünüyorum |
gökhan'In satılması diye birşey bana göre söz konusu değil ve türkiye'de mevkisinde en iyisi, yenilmemize rağmen rize maçındaki defans daha güvenilirdi, sözleşme yenilenir yakında... |
gökhan bunu ya-pa-maz |
Gökhan Türkiye'de en iyi teklifi sadece bizden alır.Telaş etmeye gerek yok yakında imzalar.İmza attıktan sonra oynarmı derseniz alacağını aldıktan sonra genelde futbolcu salıyo kendini.Bence R.Madrid'in Carlos'a yaptığı gibi yıllık mukavele yapılmalı.Her yıl yenilenmeli mukavele. |
avrupa şampiyonasına gitmeden anlaşmak lazım av.şampiyonası dönüşü satarız ne güzel kurtulurz:) |
buna imzayı attırsınlar iyi para da gelince satsınlar bn bu adamı begenmiyorum milli maç olunca oynuyo ne anladım bn bundan :S |
Türkiye`de Saat: 12:38 . |