![]() |
Bobo'suz Brezilya İrlanda'yı devirdi Bobo, ilk kez davet edildiği Brezilya'nın deplasmanda İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0'lık skorla yendiği mücadelede forma şansı bulamadı. 7.2.2008 Brezilya Milli Takımı’na ilk kez çağrılan Beşiktaş’ın golcüsü Bobo, Sambacılar’ın deplasmanda İrlanda Cumhuriyeti’ni 1-0’lık skorla yendiği mücadelede forma şansı bulamadı. Pato ve Kaka’nın yerine Werder Bremen’li Diego ile birlikte kadroya dahil edilen Bobo’nun yedek beklediği karşılaşmada, Brezilya’ya galibiyeti getiren golü Real Madrid’in yıldızı Robinho attı. Diego ise ilk 11’de maça başladı |
niye oynatmamış bu salak ya..oynatmicaksa niye çağırıyo çocuğu :( |
Bobo için,Brezilya Milli Takımı\'na seçilmek bile büyük onur.Oynatılsaydı tabi iyi olurdu ama sanırım Dunga\'nın kadroya alması bile onore etmiştir Bobo\'yu.Hayırlısı olsun çalışmaya devam birgün mutlaka! |
Bu kadarı oldu ya gerisi gelir bizde mesela dün cska\'lı caner erkin\'i oynatmadık oradaki ortamın içine dahil olmak bile insana büyük bir motive sağlar bobo büyük bir oyuncu olacak inanıyorum:cheers: |
maçı izledim...irlanda top oynayamadı nerdeyse.... son dakikalar alınsaydı keşke...böle devam ederse forma şansı bulur eminim... |
Hemen oynamaması bir maçta tükenmemesi daha iyi, o ortamı yaşamak ohavayı solumak bile bundan sonraki maçlara daha rahat çıkmasını sağlar. Herhalde hiç şans vermeyeceğiniz birini boş yere umutlandırmazsınız değil mi... |
son dk larda oyuna dahil eder sanmıstım ama almadı olsun bobo artık orda nasıl olsa oynatır elbet |
son dakikalarda çok bekledim oyuna girmesini ama olmadı,dunga o kadar açıklamayı boşuna mı yaptı şansını iyi değerlendirmeli diye,anlamadım gitti,10 dakika da olsa oynamalıydı |
Bobo için oraya çağırılmak artı bir motivasyon olmuştur artık oynamak için daha fazla çalışmalı |
:S bncedee oynamamsı lasımdı. |
Türkiye`de Saat: 04:17 . |