![]() |
Ricardinho oynuyor Ricardinho oynuyor http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...84_rico280.jpg Uzun bir aradan sonra Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11'de görev yapan Ricardinho bugün de takımdakini yerini alacak. 9.2.2008 Uzun bir aradan sonra Türkiye Kupası’ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında ilk 11’de görev yapan Ricardinho bugün de takımdakini yerini alacak. Brezilyalı yıldızın bugün Cisse’nin yerine orta sahada oynayacağı öğrenildi. Sakatlığından tamamen kurtulan Matias Delgado ile Rodrigo Tello’nun da Kayseri Atatürk Stadı’nda ilk 11’de forma giyeceği ifade edildi. |
Cissenin yerine tek başına ön liberoda oynayacak rico.Serdar özkanla Tello büyük ihtimalle yardım edeceklerdir ricoya.Sonuçta rico fizik yapısıylada bu yükü tek başına kaldıramaz.Serdar Özkan ve Tello kanatlardan çok ortada oynayacaklar sanırım bu maçta.Yani cissenin olmamasından dolayı taktik değişikliğine gidebiliriz bu maçta...Umarım sorun olmaz bu. |
cissenin yerinde nasıl rico oynar anlamaış değilim belki yanına serdarı koyarsan belki o da belki yani.. |
Rico defansa yardım edemez çok ağır.bu durumda kanatların dışında defansa da görev düşüyor.açıkcası işimiz zor !!! |
ya bence cisse oynamayacaksa rico oynasin 4 tane defans oyuncusu yeter düsünsenize rico , tello , delgado , bobo , holosko , serdar özkan kim tutar bizi insallah sagbekte alinin yerine ibrahim kas oynarda su aliden kurtuluruz |
çift ön libero serdar özkan ve rico diyorum. böyle oynamalıyız bence. |
bnce çok güzel düşünce hatırlasanız afb sivası çok pas yaparak yenmişti rico da çok iii top yapıyor..... |
Türkiye`de Saat: 06:52 . |