![]() |
Alıntı:
|
felaket tellalları iş başında ben takıma güveniyorum her takım kötü maç oynayıp yenilebilir lig uzun marraton |
Alıntı:
komik oluyorsun porto macındada mükemmel oynamıstık son dakkada talihsiz bir gol yemiştik .. ! ewt taraftar kazandırır besiktasın büyüklügüde taraftarından gelir ..! liverpool macında attıgımız 2 gol de futbolcuların katkısı ne serdar özkanınki carpıp girdi bobonunki bacak arası ama asıl orda mücadele vardı ve liverpool futbolcusunun bizden etkilenmesi vardı en önmli etkende buydu futbolcular bile kendileri söyledi .. sen hala sampiyonluktan bahset son 13 yılda 1 sampiyonlugumz var acaba her sene böyle mi düsünüyorsun :) Cogunuzun futboldan anladıgından süpheleniyorum ... |
Alıntı:
İşte bndennnnnnnnnnnnn birisi daha :D:D:congrats::congrats::congrats::congrats: |
sağlık olsun en kısa zamanda toparlanırız inaşallah |
Alıntı:
|
hepimiz istedigi bu inşallah yanıltırlar ama gercekleri konusup eleştirmek hakkımız cnku besiktas herseyimiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bunlarda tutturmus gidio :) GALATASARAY: Orkun, Uğur Uçar, Emre, Servet, Volkan Yaman, Serkan Çalık (Lincoln Dk. 64), Mehmet Topal, Barış Özbek, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür bu takımla gesenin 5 - 2 önde oldugunu biliosnzdur ... |
Kötü senoryalar yazmaktansa takımın hala arkasında olduğumuzu ve ne olursa olsun onlara inandığımızı,beşiktaşlı duruşunu bozmayacağımızı göstermemiz gerekir arkadaşlar..bırakın eleştirileri,zamn destek zamanı...ezikbahçe taraftarlarının yaptığı gbi yennce yanında yenilince istifa...olmaz böle şey!!!! |
aynen mervecim. ^^6 maç üstüste kazanınca GELİYORUZ, 1 maç yenilince Ertugrul istifa ! diyorLar anlam veremiyorum ,) |
Alıntı:
sahada senin futbolcun formasının hakkını verip besiktaslılık durusu gösteriyormu sanıyorsun .. bgun kayseri macında kayseri macı yenmek icin herseyi yaptı ya biz o kadar rahatlardki kosmak geregi bile duymuolardı .. kimse seviyesizce hala 6mac yenilmeynce geliyor diyip durmasn bn öle kimseyi görmedm hatta heweslenmeyn hemen antep diski macları karar degil dediklerini duydum |
Pardon kime seviyesiz dedin sen ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
bide tello sakat sakat oynadı |
bunlar bahane büyük takımlar sakat futbolculara baglamaz sonucları .. |
Alıntı:
|
sivas dışında çok zor deplasmanımız kalmadı içerde gs yi ve feneri yeneceğimize eminim. Tamam durum çok hoş görünmeyebilir ama iş bitmiş gibi konuşmanın anlamı yok. Rakiplerimizin avrupa maçları başlayınca görürüz neler olacağını. Lig herşeye açık sabırlı olmak lazım gs maçından sonra işler netleşir... |
Alıntı:
|
bobobobo_1903 o saydığın takımların hepsi belli dönemlerde rezil futbollar oynayarak puan da kaybettiler bunu da belirtmek isterim. Takımlar her zaman maç kazancaklar die bi kaide yok... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
o zmn sunu söylüyorsunz bu yenilgi bobo ve cisse nin olmayısından öylemi sakatlıklardan ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
cisse nin olmayısına baglıyorsun yani ? o zmn suç yine hocaya geliyor o degilmiydi cisse nin altarnatifi olan korayın gitmesine sessiz kalan .. bobo diyorsun bide 5mlyn euro ve 2 futbolcuyu alıp forvete bobo nun eksikligini hala hissediyorsak olmaz böyle .. daha 2 3 mac önce nobre goller atınca kendini buldu deyip göklere cıkarıp bu mac bobo nun yoklugunu bahane etmek olmaz.. bobo formsz die kolpa basın eleştiriyordu simdi bobo yok die kaybettik dmk komk olr |
keşke alsaydık ama olmadı bnce cisse ye fln baglamayın bu serdar kurtuluş nie iyileşemiyo bunlar bursada takır takır oynuyolardı ama burada :S:SS oynamıyolar deli oluyorum yha |
Alıntı:
|
Alıntı:
korayın olmayısını ertugrul hocayı suclamak komikmi olur ? kimi suclayalım o izin verdide gitti .. cisse nin altarnatifinin olmayısı onun sucu baska kimsenin degil .. |
eee çekirge misali |
hmac ızlerken tek bır dk ka zevk almadım kayserılıler sureklı hakeme oynadılar bızımkılerde sürekli bi isyan.hakem 3 alana 1 bedava sarı dagıttı tello bı almıstı unuttu galıba bedavaya denk geldı...ısın sakası bı yana da en zor deplsamandan bırıydı(dıerı sıvas)baska puan kaybı sampıonlugu götürür... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kardeş ********liği nerden çıkardın adamlar oynadı die mi çıkardın.neyini gördünde ******** oldu maç mı satacaklardı adamlar adam gibi oynadı eze eze de yendi daha önce diğerlerine yaptığı gibi feneride yendi cimbomu elinden kaçırdı.bu yenilgiyi bu kadar büyütmeyelim ve umudu kaybetmeyelim. |
Alıntı:
ya adam kendini şartlandırmış hoca kötü diecek başka bişi demiecek ya şimdiye kadar nerdeydiniz bu maçı mı beklediniz hocayı suçlamak için o ilk maçta astığınız destek pankartı sözde mikaldı |
belliydi bu maçın sonu iş derbilerde bitiyor |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |