![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
sevinmek icin sevmeyen aynı zamanda sevinmek icin herseyi yapan taraftarız ;) .. bir mac kaybettik diye degil her mac böyle .. |
Neden öyle diyosun. Bizde Beşiktaşlıyız heralde. Bikerem her mac öyle değil. Evet bu macta yenilmiş olabiliriz. Hep olumsuz düşünüyosunuz. Kız basıma dik durmaya calısıyorum :D of be ufunet bastı. |
bunun beşiktaşlılıkla ne alakası var..eleştiren beşiktaşlı değil mi..aslında hala iyimser düşünenlere ertuğrulculara söylüorum biz bu gidişle çok sağlam 3. olcz herkes ille sene sonunu bekliyo ya her zmanki gibi bu takım yine tekliyo tekliyooooo ertuğrul hafif bu takıma |
Alıntı:
kötü oyun her mac var kolay macları kazanıyorz zor maclarda yeniliyor böyle gitmez .. ewt dik durmakta önmli :) destek hep var ama inş hersey ii olur .. |
GecenLerde üst üstüne galibiyet aLınca ertugrul ne iyi adammıs be diyorlardı . Smdi ne oldu bilmiyorum , bir yenilgiden sonra neler değişti hiiiiic bilmiyorum. |
Alıntı:
ben öyle diyene hiç rastlamadım .. diski kasımpasa antep maclarını yendi diyemi ertugrul ne iyi adam dicez .. 2-0 geri düsüo kasımpasa macında sora 4 tane atıo bu bile ne kadar kötü ve üzücü .. antep macında geri düsüo sora zor cevirio ... 6 mactır yenilmiorz ama halimiz cok kötü |
Alıntı:
:) Nden üstüne alınıyosun ki Lafımı. |
Alıntı:
|
:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:54 . |