![]() |
Alıntı:
|
felaket tellalları iş başında ben takıma güveniyorum her takım kötü maç oynayıp yenilebilir lig uzun marraton |
Alıntı:
komik oluyorsun porto macındada mükemmel oynamıstık son dakkada talihsiz bir gol yemiştik .. ! ewt taraftar kazandırır besiktasın büyüklügüde taraftarından gelir ..! liverpool macında attıgımız 2 gol de futbolcuların katkısı ne serdar özkanınki carpıp girdi bobonunki bacak arası ama asıl orda mücadele vardı ve liverpool futbolcusunun bizden etkilenmesi vardı en önmli etkende buydu futbolcular bile kendileri söyledi .. sen hala sampiyonluktan bahset son 13 yılda 1 sampiyonlugumz var acaba her sene böyle mi düsünüyorsun :) Cogunuzun futboldan anladıgından süpheleniyorum ... |
Alıntı:
İşte bndennnnnnnnnnnnn birisi daha :D:D:congrats::congrats::congrats::congrats: |
sağlık olsun en kısa zamanda toparlanırız inaşallah |
Alıntı:
|
hepimiz istedigi bu inşallah yanıltırlar ama gercekleri konusup eleştirmek hakkımız cnku besiktas herseyimiz |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bunlarda tutturmus gidio :) GALATASARAY: Orkun, Uğur Uçar, Emre, Servet, Volkan Yaman, Serkan Çalık (Lincoln Dk. 64), Mehmet Topal, Barış Özbek, Arda, Ümit Karan, Hakan Şükür bu takımla gesenin 5 - 2 önde oldugunu biliosnzdur ... |
Türkiye`de Saat: 07:51 . |