![]() |
Hakem maçı katletti. Tello'nun kırmızı yanlış . holosko'nun gole gittiği pozisyondan önce faul verdi. ayıca kayserinin sert futboluna müsade etti. ----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it. |
Ben her samn diyorum abi. Hakemlerin BJK'a hep bir zaafı var!!!!! |
bütün takımın kartları yanlış kayserililer bizimkilere sert yaptı kartları biz gördük düdükleri sayesinde oyun oynatmadı adam daha nolsunnn |
YAAA TELLO BELKİ OLABİLİRDE YAA DELGODAYA VERDİGİN SARI KARTTIN NEDENİ VER KAYSERİDE 5 NUMARA FUTBOLCU SERDARI TOKATLIYOR SERDAR ÖZKAN SARI O FUTBOLCUYA BİR SEY BİLE SÖYLEMİYOR YAZIKLAR OLSUN BÜLENT GERRRRRRRİRRRİİİİİİİ |
söylenecek söz yok herşey ortadaydı...helal olsun diyorum bişe demiyorum..yetti artık :( |
artık bjk a yapılan hatalar alışkanlık haline geldii..yeter yani.. |
ya bırakın bahaneleri ertuğrulda öle adam hep bahane maç sonucunda bile saha şartlarında yenildik dedi böle antrenör görmedm ya..kötü oynadık yenildik bahane yok |
ben maçta telloya gösterdiği ilk sarı kartta dedim bizden bu adam oyuncu atacak diye ne yapalım |
Hkem maçın içine etti tamam doğru fakat o zaman kadar hangi oyuncumuz sahada vardı. Başta ertuğrul hoca olmak üzere tatildeydiler. Orta alana bakınca rico,tello,delgado,serdar sanırsınki hucum futbolu oynanacak, saha dizilişine bakıyoruz nobre tek forvet.. ve ilk yarı gol pozisyonu yok... kimden korkuyorda tek forvet oynatıyor sun hoca eğer kayserinin bzidne daha güçlü olduğuna kendini inandırmışsınki,beşiktaşı mahkum oynattın. Senin korkaklığına oyuncularda ayak uydurunca; sahada beşiktaş takımı yok oldu. Yazık yazık milli maç arası verdikten sonra ilk maçlarda sürekli puan kaybediyoruz. Hakemden daha suçlusu ertuğrul hoca ve ona ayak uyduran oyunculardır. Bu arada bir hatırlatma size; sahaya rico ilk onbirde oynayınca delgado hiç bir zaman verimli olamadı. |
ertuğprul bu maça bile tek forvet başladı tam rezillik kayseriden bile korkuyo ya bu adamla ne derbi kazanabiliriz ne şampiyon olabiliriz |
Türkiye`de Saat: 00:56 . |