![]() |
hakemlere laneeeet olsunnn |
Alıntı:
|
hakemlerin bize yaptıgına şaşırmadım her sene böle olmuyomuydu...hocamızında hiçbir kabahatı yok bu maçda çıkabilecegi en iyi kadroyu sürdü...kızdıgım tek nokta dökülen bi tello vardı adam resmen sakat top tutamıyo ayagında.. ilk yarı bittikten sonra hamle yapmalıydı... tek sorun buydu.. ama acı bi gercek var i.üzülmez tandogan serdar özkan bunlarla şampiyon olamayız...seneye artık bu yerlere takviye yapılsın her poziyonu harcadılar sağolsunlar...ve her maçda böyle serdar özkan kadar karşı takımın futbolcularıyla uğraşan biri daha görmedim... |
bizde bu yonetim varken bize az bile yapiyorlar anca sicak koltuklarinin tadini cikartin... |
hocanın kabahati yog..sizede hoca beğendiremioz.hani hep destekdi.. |
dikkatinizi bisey cektimi arkadaslar bu hakem ne zaman gelse mac kaybediyoruz bugun spikerde biraz bahsetti adam ezik fb limidir nedir hic puan alamadık bu adamin yonettigi maclarda |
Tellodaki sarı kart yanlıştı tamam hakemler yanlış karar verdiler kızıyorum ama bir yanda da baktıgmız zaman ağbi hakemler mi şut cekıyo yoksa futbolcular mı maçı kattleden hakem değil bence futbolcular şut cekemıyolarsa haklemler napsın :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 23:44 . |