![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hoca napsin boyle hakemler oldugu surece dunyanın en iyi hocaları gelse bişey yapamaz.... g.zan ve i. kas adamı arkasından takip ediyor kosuyor ve hakem faul calıyor. macı izleyen fenerliler ve gs liler bile sesini cıkaramadı bunlara. adamlarda biliyor neyin ne oldugunu. her sey cok acık.. hakemin bu mactaki performansı tamamen kasıtlı ve planlı birşeydi. hersey feneri sampiyon yapmak için. bu antep-fb macında ortaya cıkmıstı zaten. hakem oyle bir mac yonettiki futbolcuları ayakta alkıslayasım geldi. cunku mac tam bir sinir harbiydi. ben uzaktan bile deli oldum. onlarki olayın içinden canlı sahitleri. bem olsam sinirimden daha ilk yarıda kırmızı kart gorurdum.. |
Bazı arkadaşlar var sakın ama sakın sevinmesin diyenler gibi şampiyon olunca bunları yazanlar daha önce başka kişilere neden karşı cıktılar teknik direktörken şimdiyse tam tersi oldu önceki hocaları bı yenilgi sonrası eleştrenler yendikleri zaman sevinenler aynı kişiler bu kez ertuğurul hocaya özel arkasında duruyo yenilmesine rağmen siz ertuğurulun arkasındamısınız yoksa beşiktaşın arkasında mısınızz!!!!!!!! |
Alıntı:
|
ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil. |
Alıntı:
Erturul hoca ebedi boyunca beşiktaşta kalcak sanıyolar adam 2 3 4 sene bilemedin 5 sene kalır ondan sonra başka bir takımın başına geçince ne dicekler bakalım ertugrul hocanın yanında mı olacaklar yoksa beşiktaşın yanında mı :D:D |
[quote=palaaa;583486]ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil.[/quote kardeş haklısın önemli olan beşiktaş hocanın adamlığına hayranız zaten ama inönüdeki taktiği tüm maçlarda uygulasa ah cok iyi olur :)) iyi oynasın yeterr şampiyon yapmasada olur yeter ki takımı iyi oynatsınn futbolcular da uygulasın :D |
Türkiye`de Saat: 21:09 . |