![]() |
Alıntı:
birkac seyde ben söylemek istiyorum eger hakemler olmasa su an liderdik bunu kimse inkar edemez , eger diger rakiplerimiz gibi hakemlerle sampiyon olacaksak hic olmayalim daha iyi bazi arkadaslar yok takir takir top oynuyormus yok eze eze kazaniyormus diye yazmislar onlar gibi saibeli sampiyon olacaksak 100 sene daha sampiyon olmayalim .... ve hocamiza laf ettirmeyiz uefa bile gelecek vaad eden en iyi 10 hoca arasinda gösteriyor sizler kovmaya calisiyorsunuz bir bekleyin bakalim barcelona bile richard ilk geldiginde okadar yildiza ragmen sirada takimdi simdi ise avrupayi salliyor niye cünkü sabrettiler ve inandilar biz ise t.d. hemen gelecek 6 ayda avrupa sampiyonu yapacak cok biliyorsaniz siz gidin yönetin ozaman...hem lig basladi baslayali hic tam kadro bir maca cikabildikmi hep sakat ve cezali futbolcularimiz var birde üstüne üstelik hakem hatalari ertugrul hoca napsin sihirbaz degilki ben hala sezon sonunda sampiyon Besiktas olacak iananiyorum siz inanmayin sizin gibilerin destegine zaten ihtiyacimiz yok destek yerine köstek oluyorsunuz...gidin ezikleri cinconlari tutun her sene sampiyonluk yasarsiniz ama bizim gibi basiniz dik GEZEMEZsininiz |
Hic kimse kimsenin BESIKTASligini sorgulayamaZ!!! Kac senedir kahroluyoruz... hem ayni hatalar alirlar sezon basi 10 futbolcu ikinci sinif sonra yok söyle böyle.. gidin allah askina... Bir Besiktasli olarak tabi ki de takimi mi elestiririm.. en dogal hakim..Hersey toz pembe göremeyiz!! sanki aldimiz 5-6 mac eze eze aldik.. Iyi günde herkes vardir ama kötü günde..??!!!! Ben Hala ve Ölene kadar Besiktasimin arkasindayim ama eger elestirilcek olay varsada elestiririm... ve suan malesef var.. 1 mac yenildik diye degil.. kac senedir yok efendim 1 senede mi iyi takim olunurmus mu yok söyle böyle yok sabir sabir.. NEREYE KadaR 2-3 sezondan beri böyle... hala akilanmadilar... |
Alıntı:
bir de deniyor ki biz ertuğrulu değil BJK yı tutuyoruz. İşte olaya bu kadar düz mantık bakıldığı için bu durumlara düşüyoruz zaten. Asıl BJK nın zarar görmemesi için Ertuğrula sonuna kadar destek verilmeli artık. Bizim kaos ve kriz ortamına sürüklemekten vazgeçin artık. 5 sene bekledik mekledik geyiği yapmayı da bırakın. Kimse hiçbirşey beklemedi herkes ilk hengame de neşteri eline alıp sağı solu kesti. Sabretseydiniz bugün Lucescu ile Del bosque ile Rıza ile ya da Tigana ile o istediğimiz takıma kavuşmak üzere olurduk. Ama sizler ASLA SABRETMEDİNİZ. Onun için sabrettik 5 yıl şöle böle oldu demeyi bırakın. Takımı şampiyon yapmış hocayı bile ilk başarısızlığında yolladınız. Geleceği kurtaracak takımın 6 ayda kurulacağı gibi saçma sapan bir beklenti içine girdiniz. Ama ne oldu bu olmayınca BJK nın ne geleceğini ne bugününü bıraktınız. Yeter artık iki üç tane isim silerek bjkyı kurtaramazsınız bunu anlayın. Kafalar değişmedikçe bu takımda işler asla değişmeyecek... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
besiktasin oyunundan memnun olan kac kisi var aramizda arkadaslar.attigimiz gollere bakin organizasyon yapip attigimiz kac gol var.ya serbest vurus ya karambol.BESIKTAS guzel futbol oynamiyor.her macimiz da tribunde ecel terleri dokuyoruz. superlig deki kume dusmeye oynayan takimlar bile 1 kisiyle gelip gol atiyorlar bize. bunlari yazmaya yuiregim dayanmiyor ama ertugrul hocayi okuyunca daha da cildiriyorum.bunlari bizlere niye anlatiyor.care bulun.biz bunlari zaten sizlerden daha iyi biliyoruz goruyoruz. defansa aldigimiz yabanciyi niye oynatmazlar hazir degil mi o zaman almayin kardesim bu tip fulbolculari.aldiysanda yedekte tutmayin oynatin.yazacak o kadar cok sey var ki aslinda.....offf offff.yonetim maclari locadan izleyecegine gelip de kapalinin ortasinda izlese carsinin arasinda neler cekiyoruz.bir bilseler.... |
Alıntı:
quote=themadpol;584235]Yüce allahım bu takımada birgün yürü ya kulum diyecek. Takıma laf sallayacağınıza gidin iki forma alın ürün alın kombine alında takıma destek olun. Maçına gidin destekleyin. 50 mesaj yazmışınız bir tane olumlu mesajınız yok. burası paylaşım forumu faydalı bilgiler varsa onları paylaşın, varsa sevineceğimiz bir şeyler onları paylaşın. foruma giriyor ezikler cinconlar halimize bakıp birbirlerine düşmüşbunlar diye dalga geçiyor. biraz kendinizden utanın ve takımınıza destek olun eğerki gerçek beşiktaşlı iseniz çünkü ben sizin gerçek beşiktaşlı oludğunuza inanmıyorum. biraz ağır yazdım ama galiba bu kadarını hakettiniz.[/quote] İşimiz Allah'ın yürü ya demesine kaldıysa o zaman Ertuğrul Sağlam a ne gerek kaldı. Beşiktaş ın önce bir çok şeyi doğru yapması gerekmiyor mu? Yapılan yanlışları söylemek ne zamandan beri provakasyon oluyor. Bir doktor arkadaşınız varsa sorarmısınız neden Beşiktaşlı oyuncular adale sakatlıkları geçiriyor? Beşiktaşta olan sakatlıklar neden sahadaki mücadele değilde ısınırken yada hiç top olmadığı yerlerde meydana geliyor? Bu bir takımın iyi ve etkili bir antreman yapamadığını göstermez mi?. Gene futbolcu fizyolojisinden anlayan bir arkadaşınıza sorarmısınınız? Neden Beşiktaşlı oyuncularda gerileme var? Yeteneklerinde gelişme görülmüyor? İbrahim Kaş'ın, Serdar Özkan'ın tam gelişme dönemi ve bu oyuncular her geçen gün kötüye gidiyorlar. Beşiktaş teknik direktörü Kayseride ki saha zemini için diyor ki; Oyuncularımın yapısı bu sahada oynamaya müsait değil? Türkiyedeki statların durumunu düşünürseniz, Kayseri gibi hava şartlarına ve zemin şartlarına sahip kaç deplasman var. Beşiktaş'ın bu seneki transferlerini düşünürseniz kaçının Beşiktaş a katkısı var, kaçı gönderildi. Kaçı ilk 11 de oynuyor. Bu oyuncuların Beşiktaş a maliyeti ne kadar? Diatta nın Bursaspor için izlenirken Beşiktaş a trasfer edilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Ertuğrul Sağlam ın beğenmeyip veto ettiği oyuncuların şu anda Lyonda, Juventusda, Newcastle oynadığını biliyormusunuz? Beşiktaşın yedek kadrosu boşaldı. Cisse alternatifsiz kaldı. Lig maratonunu düşünürseniz bir oyuncunun alternatifsiz bırakılmasını eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Cisse fb maçında, gs maçında cezalı olmasın yada sakatlanmasın yada kötü oynamasın diye dua mı edeceğiz. Ertuğrul Sağlam Tjikuzu'un transferini isterken bunu eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Holosko ya verilen parayı eleştirenler yanlış mı yapıyorlar. Beşiktaş ın 100 milyon € yu aşan borcunu eleştirenle Beşiktaş a köstek mi oluyorlar. Fulya projesinden Beşiktaş ın beklediği gelir yıllık 13-14 Milyon €iken Mehmet Topuz a 11 Milyon € önerilemsini eleştirenler yanlış mı yapıyorlar? Türkiye kupasını Beşiktaş kazanınca kupayı ulusoylara götüren başkanımızı eleştirenler yanlış mı yapıyorlar? Sinan Engin in menejerliğe getirilme biçimi eleştirenler yanlış mı yapıyor? Beşiktaş'ın geleceğinin kararmaya başladığını düşünenler yanlış mı yapıyor? Eskiden Beşiktaş kongrelerinde Türkiye Ekonomisine yön veren iş adamlarını görüyorken onların küstürülmesini eleştirenler Beşiktaş a ihanet mi ediyorlar. O kadar Beşiktaşlı üst düzey iş adamı varken onların küstürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç geçmişte Beşiktaş kongrelerine katılanlar ile şimdi Beşikltaş kongrelerine katılanları karşılaştırma fırsatınız oldu mu? Bu sizi karamsarlığa itmiyor mu? Aslında daha size bunlar gibi yüzlerce neden sayarım, niye başkanı, yönetimi, menejeri ve teknik direktörü ama şimdi çıkmam gerekiyor. Sonuç olarak diyorum ki; Ertuğrul Sağlam karakterli birisi ama Beşiktaş için yeterli bir antrenör değil. Sinan Engin in Beşiktaş a geliş biçimi yanlış. mahkemede ismini temizlemeliydi önce. Yıldırım Demirören iyi bir Beşiktaşlı, belki iyi bir Başkan'ın yanında yönetici olabilir ama asla başkan olacak düzeyde değil. Beşiktaş ta yönetimin değişmesi gerekli ancak ne yazık ki şu anda Yıldırım Demirören in alternatifi yok. Oyuncular gider, antrenörler gider, yönetimler gider ama kalıcı olan Beşiktaştır. Beşiktaş'ta gidişat iyi yönde değil. Kabul etsenizde kabul etmeseniz de. Saygılarımla.... |
bizim asil meselemiz teknikdirektorler degil.besiktasi gercekten tasiyacak sahada ruhuyla oynayacak futbolcularimizin olmayisi. kayseri de adamlar tekme tokat giriyorlar kimse ayni sekilde karsilik verecek cesarette degil kimse topa ayagini uzatmiyor. kimse mucadele etmiyor. taraftarin gercek taraftarin kizdigi nokta bu aslinda. serdarin girtlagini SIKIYOR rakip fulbolcu kapatinimizin olaydan haberi yok.arkadasini korumaya gitmiyor.gidiyor sa da nice sonra.kaptan dedigin takimini korur. belki bu sozler aci verecek ama benim gibi dusunen kac kisi var bilseniz. |
bu takimin icin de bir rahatlik var.kimse isini duzgun yapmadigi icin rahatlik ortami oldugu icin.futbolcularda buna uyuyor. kendine iyi bakmiyorlar kim ne derse desin bu boyle. bu forum da kimse besiktasin kotulugunu istemiyor ama birbirimizin dusuncesine uymuyor diye de fikrimizi dusuncelerimizi gorduklerimizi yazmayalim mi. |
mesele kayseriye yenilmek degil.elbette besiktas mac kaybedecek.kimse bunu inkar etmiyor.ama BESIKTASIM kaleye sut atmadan mucadele etmeden hicbir varlik gostermesen kaybetmemeli.insana bu aci veriyor. yoksa mac kaybetsin 5 gol yesin ama elinden gelen her turlu mucadeleyi koysun biz de diyelim ki cocuklar oynadi iyi niyetle birseyler yapmak istediler ama olmadi helal olsun hepsine. ama yok iste boyle degil ....:-( |
Türkiye`de Saat: 01:58 . |