Nefertiti | 11-02-2008 17:06 | Alıntı: PascaL_NoumA_21´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 582802)
ben söyleye söyleye bittim tükendim usta..saten ertuğrul bjknin antrenörü olamaz siyasi baskıyla getirdiler başımıza daha 40 fırın ekmek yemesi lazımdı..kayseriden korkuya yine tek forvet başladı biz bununla ne derbi kazanabiliriz nede şampiyon olabiliriz..maçtan sonra saha şartlarına yenildik dio adam tam rezillik..ya ne transferde doğru iş yapıyo ne başka konularda..forvete holoskoyu istedi 5 milyon euroya adam aldık sağ kanat oynatıyo madem sağ kanata ihtiyacın vardı oraya adam alsaydık ya..ertuğrulcular bu gidşle ligde çok sağlam 3. olcaz merk etmeyin..buarad gönderdiği higuain 2 gol atmış bravo ona ib.akın ve burak yılmazın performansları da alkışlancak durumda demekki oynatamayan hoca..!?! | Ya senin nickini görmek bile insanı çileden çıkartıyor. Çünkü ne yazacağın belli.. Amaç Ertuğrul' u kötülemek. Ya İbrahim Akın ve Burak demişsin bu kadar da olmaz.. İkiside saç baş yoldurdular daha ne yapsaydı hoca. Hemde ikiside bu sene gelmediler. Geldiklerinden itibaren oynayamıyorlar. Hocaya suç atçaksan mantıklı suçlamalar yap. Aynı zamanda Bobo' yu kessin diyordun, al sakattı oynamadı gördük takımı.. Şimdide kalkmış tek forvetten bahsediyorsun. Hocanın tek suçu Koray' ı göndermesidir o da hocanın kendi kararı mıdır düşünmek lazım. Aynı zamanda Koray olsa bile şuanda sakat zaten oynayamıyor. Serdar Kurtuluş desen sakat, cezalılar ortada. Yinede yanlış tercihler yapmıştı hoca ama elinde çokta fazla seçenek yoktu. Seninkisi Beşiktaş' ın kötü olduğu için üzülmek değil, sevmediğin Ertuğrul hocayı eline fırsat geçtiği için yerden yere vurmaktır. Çünkü Ertuğrul hocanın yanlış kadro çıkardığı maçların sayısı bellidir...
Aslında İbrahim Akınn ve Burak yorumunu gördükten sonra sana cevap vermek bile gereksiz. Ne amaçla yorum yaptığın ortada...Elime fırsat geçti değerlendirmeliyim handikapları...Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten... |