![]() |
ya erturul sağlam beşiktaşlı beşiktaş için bişeyler yapmaya çalışıyo.yaa del bosque gitsin dediniz gitti arkasından keşke gitmeseydi tecrübeli bir hocaydı dedinz.nedir yani yapmaya çalıştıgınız ?? biz fenerli oyuncu istemiyorz o ruhu yaşiyabilicek adam istiyorz diyosunz çocuklugundan beri beşiktaşlı olan beşiktaşa hizmet wermiş ve wrmekte olan kşiye gitsin bu adam bişey bilmiyo diyosunz..bu yönetim gitmeden erturula suç bulamazsınız. Akrabama laf yoqq..Nokta. |
Bu pascal nouma 21 nickLi ki$inin ne dediğini belli değil abi. nickini görunce yine ne yasdı diye merakLa bakıyorum ama görüyorum ki yine kendini biLmes tavırLar. harbiden de Ertugrulu kötülemek yani. ne bu abi :D habire adama yükleniyorsun. Git sen ol teknik direktör bakalım ne yapıcaksın acaip merak ediyorum yani :D ADAM GİBİ ADAM ERTUGRUL SAGLAM !! :D:D:D |
herkesin düşüncesine saygı dumak lazım ama demirören elinden geleni yaptı suç onun değil diyen adam ya herkesin dediğinden farklı bişey söyleyip aykırı olmak istiyordur yada futboldan anlamıyordur.demiröran ne yaptı kısaca özetleyelim; 1- luce yi yolladı 2-del bosqeyi yolladı 3-hocaya sormadan transfer yaptı (ailton gibi) 4-ne kadar fener eskisi varsa topladı (ali g.-mustafa d.-tayfun k. vs.) 5-ağzında çıkanlafları bilmiyo lafına güvenilmez biri a-bütün hocaların arkasındaydı hepsi yollandı b-paf takımla çıkarız dedi hikaye oldu c-affan keçeçi istifa edecek arzuman hakemliği bırakacak dedi dediğini yaptıramadığı gibi geri vitese taktı d-affan keçeçiyi kendini kurtarmak için hain ilan etti e-bunlardan daha önce istifa edicem diyip haberi basına sızdırdı çark etti aziz yıldırım kopyası başkan istemiyorum.en azından azize dediğini yaptırıyor |
Alıntı:
topçular gidene kadar bunları nasıl oynatıyor diye eleştirirler gidincede nasıl gönderirsin diye. ayrıca ertuğrul abim in gözünün üstünde kaşı var istememeleri normal |
Alıntı:
Nokta...;) Hocanın tek hatası bu yönetimle Beşiktaş' ın başına gelmesidir. Herşeye rağmen inşallah şampiyon oluruz.. |
Alıntı:
gönderdigi bütün oyuncularda (koray haric) hakli. sanki burak veya i.akin bu macta oynasaydilar birsey degisirmiydi saniyorsun? ben de delgado, ricardinho ve özkan in orta sahada birlikte oynamasini yanlis buldugumu söylüyorum ama bu ertugrul kötü antrenör anlamina gelmez ki. kayseri nin kadrosunu olusturan hoca da ertugrul ve gördügün gibi her takima kök söktürüyorlar. iyi hoca olmasa bunu basarirmiydi? sanki gelecek antrenörün elinde bir sihirli deynek var ve bütün sorunlari bir anda cözecek mis gibi yaziyorsun. |
Alıntı:
:D:D:D |
Alıntı:
|
:D:D:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:35 . |