![]() |
ertuğrul haca kayseride 2 sene çalıştı kayserinin naslı bir takım oldugunu herkesten çok iyi bilmesi lazım ama sahaya ölebir beşiktaş çıkıyorki şutu bile yok yazıklar olsun takımda bukadar rikibi çok iyi tanımasına ramen çok kötü bir futbol oynatıyor böyle gitmez hocam |
sabahtan beridir sameti black poweri ariyorum kazandigimiz maclarda hicbirini goremiyorum nerdesiniz yaw 2 saattir kazandigimiz bi macta yaptiginiz yorumu ariyorum |
Alıntı:
kardesim korayı yollaması basta hata ztn .. ama i.akın ı ve burakı yollamasaydı suanda kayseri macında koşmaktan yorulan serdar özkanın yerine alıcak oyuncu olurdu tello nun kırmızı kartından sora ricoyu cıkarap ibrahim akını koyardı oraya yapmayın allah askına hata üstüne hata |
Alıntı:
|
Alıntı:
kazandıgımız maclarda ara bakalım acaba varmı oo kazandık mutluyuz sampiyonz geliyorz dedikleri yorum adamlar kazandıgımz macları begenmioki yorum yapmıolar boş işler kovalamayın |
Alıntı:
|
Alıntı:
o kadar da degil yani .. bu macta rico yuda gördk yürüyerek oynuyordu .. yedeklere baktım ethem batuhan hep paftan adamlar tmm ben i.akın ı begenmiorm ama gönderiyorsan yerine adam almak gerekirdi en azından yollanan korayın yerine |
iyi iyi herkes hakettiğini bulmuş bu tartışmalar mide bulandırmaya başlamıştı. Hocamıza en küçük saygıyı bile fazla gören bu insanlara tölerans tanınmaması çok doğru bir karar tebrik ederim... |
Futbolcu oynamadıktan sonra hoca ne yapacak sadece bir tanesi oynamasa tamam çıkar yerine başka birini koy hiçbiri oynamadı.. |
Alıntı:
Keske daha önce alınsaydı bu karar Ama yarım kalmıs, her turlu assagılıkca hakaretı yapmıs olan bırkac kisi hala serbestce dolasyo forumda Zaten takımımız yenilmis uzulmusuz foruma gırıyoruz bide bu ahlaksızlarla ugrasyoruz Onların anlayacagı dılden konusmak varya...neyse |
Türkiye`de Saat: 09:38 . |