![]() |
Alıntı:
Mağlubiyetten sonra moral bulup, birbirimize destek olacağımıza, onlar yüzünden foruma giremiyoruz:) Neyse forum yönetimi gerekeni yapmış. Saygısızlık eden hakettiği şekilde muamele görür:) |
Valla konuyu açan arkadaş banlandı diye sitede çok sevinen olmuş :D:D cekemediler cocugu :D |
Sitede hakedenin hakettiği muameleyi gördüğüne seviniyoruz. Yoksa bu siteden hiçbir çıkarımız yok, neden bir üyenin banlanmasına sevinelim... |
Alıntı:
|
aynen Alıntı:
İNŞALLAH saygılar |
Serdar Özkan da antremanda sakatlandı ve 3-4 hafta yok. Bu sene gene maç içinde sakatlanmayan, antremanda sakatlanan yada maç içinde müdahale olmadan sakatlanan kaçıncı oyuncumuz? Burada bir gariplik yok mu? |
evet 1 hafta aradan sonra yine burdayım nopost cezası almıstım saygıdeger mod lardan :) .. sebebi ise buyrun göstereyim http://img505.imageshack.us/img505/6963/piliksm6.png http://img505.imageshack.us/img505/6...4a9ddd39c8.jpg reklam diye tabir ettikleri carsının resmi sitesi forza dır bunu reklam olarak algılıyorlarsa kimse burda carsının adını agzına almasın ! .. besiktas baskanını savunup bana ceza veriliyorsa ztn dicek laf kalmıyor ;) evet bugun mactan geldim girdim simdi nete .. İYİ GÜN taraftarları yine maca gelmemişti soguk fln filan ayagına .. hani ben yorum yazınca diyorlardı ya sizi yendigimz macta göremiyorz o zmn "geliyorz" sampiyonz fln diosnz diyorlardı bana bugun 3-2 macı kazandık biri bana ertugrulu savunsun hadi .. 2-0 önde oldugumz macı 90+2 de rakibe carparak attıgımız golle kazanıyorz o rakibe carpmasa gol olmasa puan farkı 7 olacak ve sampiyonluk elden gidecekti .. besiktas iste bu durumlara kadar düstü .. 2-0 önde oldugu macı 10dk kaybedicek kadar .. 2nci gol geldiginde bi süre iyi top oynadılar ama ne zmn a kadar nobreyi cıkarp yerine ayakta duramayan rico yu alana kadar bu nasıl bir mantıktır ztn .. mac 2-2 oluncada kurtarıcı batuhan oyuna girior defansa adam alıp gökhan zanı forvete yolluyor .. spiker mac sonu sordu ertugrula nobreyi neden cıkardınız cvp ı öyle gerekiyordu .. allah herkese akıl fikir versin |
sen hakettin kardeş cezayı ;) niye buraya yazdın genel sorunlara yazsaydın ilgilenirlerdi gereken cevabı alırdın ;) |
Alıntı:
KOSKACA FORZA nın burda reklamını yapmak birilerini rahatsız ettiyse dicek ztn laf yok .. büyük besiktas "serefli" patranu demiroren'e saygısızlık yapmak bence direk banlamak gerekirdi nese ben söliyim dedm neresi haklıysa .. konu ertugrul hocayla ilgili sapmasın .. yine konusturdu kendini hoca ztn :) |
Alıntı:
seni bu olaylardan ders al hakaret edecek sözler söyleme bak o zaman bu forumdan iyisi var mı forum yönetimleri çok iyi insanlar birini banlamak için emin ol 2 kere düşünürler ok ;) hadi uzatma alıntı yapma tmm kapat konuyu yine üzülürsün ;) :) |
Türkiye`de Saat: 17:22 . |