![]() |
Alıntı:
|
ıyıkıde kapatmısız konuyu!!!! eee sız baskan olmadıgınız surecee bılemeyızzzz tabiii |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yukarıda yazılan maddelerin bazıları ile ilgili, Yıldırım demirören'in hakkının yendiğini düşünüyorum. 1. madde ile başlayalım. Luce'nin gitmesi son derece doğru alınmış bir karardı. Lucescu o zaman, hakemlerle, futbol federasyonu ile, yönetimle ve futbol dünyası ile kavgalı idi. Beşiktaş'ta otoritesi kalmamıştı. Oyuncular Lucescu'ya güvenmiyorlar ve tepki gösteriyorlardı. Del Bosque gelmesine rağmen bir çok hakem kararı Beşiktaş'ın aleyhine verildi. Beşiktaş'ta kalsa bir sonraki sezon Beşiktaş ın hakkı daha çok yenecekti. 2. madde ile ilgili Del Bosque yi yollamak zorunda bırakıldı. Yönetim kurulu Del Bosque gitmez ise istifa edecekti ve Beşiktaş kaosa sürüklenecekti. Del Bosque konusunda yalnız bırakıldı. Beşiktaş medyasıda, Beşiktaş kongre üyeleride Del Bosque gitsin diye kampanyalar yaptılar. Nevzat Demir BEşiktaş Teknik Direktörü için Kasap demesini yada Fikret Orman'ın Del Bosque iyi bir insan ama ona kız vermiyoruz, takım emanet ediyoruz demesini ne çabuk unuttunuz? 3. madde ile ilgili her transfer hoca ya sorulmaz. Bazı transferler tribün için yapılır (Nouma'nın 2. gelişi gibi). Ünlü bir ingiliz futbol adamının bir deyişi vardır "Transfer antrenörlere bırakılmayacak kadar ciddi bir iştir diye". Bu doğrudur diye demiyorum sadece bu konuda herkesin görüşü farklı olabilir. Ailton un kötü olmasının nedeni Rıza Çalımbay dı. Yoksa Ailton bayağı iyi işler yapabilirdi. İyi bir oyuncu için antrenör kararına gerek duymazsınız. Ronaldinho'nun Barcelona'ya alınması, Beckham'ın, Van Nistelroy'un, Figo'nun, Zidane'nın transferlerini yapan Real Madrid başkanıydıç Teknik dörektörlere sormadan... 4.Bu maddede sana hak veriyorum. 5.Bu maddede de sana hak veriyorum ama bunu yapması olaylara taraftar olarak baktığından kaynaklanıyor. Buda niye iyi bir başkan olamaz lafının kanıtlarından birisi. a. Hoca seçimleri yanlıştı. Hala da o yanlışlık devam ediyor. b. Kimse desteklemedi ki. Tek başına kaldı ama Beşiktaş Başkanı karar veriyorsa onu uygulamalı. O konuda da size hak veriyorum. c. Geri vitese takmadı. Ne yapacaktı MHK yı mı basacaktı. Affan Keçeci şu anda federasyonda yok. d. Affan keçeci'nin yaptıkları hainlikti. Yalnızca 55 sn küfür oldu diye inönü stadını terk etti ama fb stadınca dakikalarca küfürü duymazlıktan geldi, onun olduğu olduğu her yerde Beşiktaş'ın hakkı yendi. Affan Keçeci sesini bile çıkarmadı hatta göz yumdu. ama Aziz Yıldırım ın bir dediğini iki etmedi. haluk ulusoy bile kendisini hainlikle suçladı. e. Şu anda Yıldırım Demirören gitse yerine kim geçecek? Herhangi bir aday yokken istifa etsin isteniyor. Bugün istifa etse yarın Beşiktaş'ın başkanlığına kim aday olur bileniniz var mı? Şu anda Beşiktaş muhalefeti suskun. Beşiktaş ta aday olabilecek kimse de yok |
Alıntı:
|
Alıntı:
emin ol besiktas camiası bu kadar sahipsiz degil |
Alıntı:
kendinde diyorsun mehmet topuzu ünalı cıkaralım ne olcak takım diyrsn demekki futbolcuların katkısı ön planda .. ertugrul hocanın katkısı hiç yok diyen yok sadece az o olmadanda basarılı olabilir .. hakaret icerikli eleştiri yapan ztn yok hele adam dil diye tabir kullananda yok .. hocanın adamlıgından efendiliginden kimse süphe edemez biz sadece teknik konularda konusuorz .. hatasını bulmak icin didik didik etmeye gerek yok apacık ortada ztn .. ztn herkes kendi görüsünü yansıtıyor burda .. olamayız diyorum eger böyle gidersek müneccimlik degil bak acıklim ilk yarı febe gese kayseri sivas bütün bu maclardan besiktas puansiz cıktı yani asıl kazanılması gereken sampiyonu belirleyecek önmli maclardan puansız cıktı eger ikinci dönem yine böyle olursa sansımız cok az ama bir avantajımız var tabiki febe ve gese ile evimizde oynicaz onunda avantajı bence sadece taraftardır .. hocada hatalarından dönerse bu taraftarla onları yenip sampiyon olma ihtimalimiz var ama bu derbiler ilk yarıdaki gibi kesinlikle kaybedilmemeli |
futbol profesörleri inlerinden çıkıp o her zamanki devasa yorumlarına başlamışlar yine, yine teknik adam kıyımı ha, bu kafayla devam edelim bakalım nereye kadar... |
Alıntı:
|
Alıntı:
kaliteli isimler yıpranmak istemiyorlar ve Yıldırım Demirören e de 40 Milyon YTL vermek istemiyorlar. Beşiktaş şu anda grupların hegemonyasında. Hani şu Süleyman Seba'nın kulübe yaklaştırmadığı, ne yazık ki Serdar Bilgili ve Yıldırım Demirören döneminde bu gruplar kulübün hakimi oldular. Yıldırım Demirören'i ibra ile tehdit ederek ve yöneticiler ile olan kişisel dostluklarını kullanarak kulübün gelir kaynakları üzerinde söz sahipleri bu gruplar. Çilekli tesislerinde, reklam anlaşmalarında, oyuncu transferlerinde ve hatta antrenör seçimlerinde bile. Beşiktaş TV de ve Beşiktaş AŞ de bile kendi çocukları, tanıdıkları çalışıyor. O yüzden bu kuruluşlar başarısız(Beşiktaş TV bu yüzden Doğan grubuna devredildi ama kontrol Beşiktaş ta olunca gene bazı kişiler nüfusları ile çalışıyor). Kulübün önemli bilgileri basına nasıl sızıyor sanıyorsunuz? Her kes kendi adamını yerleştirince kendi istedikleri bilgilere ulaşıyorlar. Beşiktaş'ın en büyük problemi bu gruplardır. bu gruplar olduğu sürece iyi bir başkan beklemek iyimserlik olur... |
Türkiye`de Saat: 03:13 . |