![]() |
İbrahim Akın ve Burak.... Ertuğrul Sağlam'ın beğenmediği Burak ve İbrahim akın bu haftayı boş geçmediler... Ertuğrul Sağlam inşallah izliyordur onları. Sene ye de Burak için 5 Milyon € + Serdar Özkan+ İbrahim Kaş ı verdirir, İbrahim Akın içinde 6 Milyon €+ Holosko yu verdirir. Genç ve gelecek vaad eden oyuncuları bonservisi ile verdirmek tam Ertuğrul sağlam işi. |
kiralık verceklerdi bu buyuk yanlış bonservisle beraber ama bir gercek var ibrahim akınla burak buyuk takım oyuncuları degıl |
Abi yapmayın Allahaşkına yaa...Bunlar her hafta goller attıkça böyle şeyler demeyin.Cidden inanıyormusunuz bunların bizdeyken böyle goller atacaklarına.Daha ne kadar şans verecektik bunlara.Bütün şansları teptiler ve başka bir takıma gitmeyi hakettiler sonuna kadar....Şimdi ikisi ne yaparsa yapsın orda ama orda yaptıklarını bizde hayatta yapamazlardı.Bunu daha anlayamadık mı?Onlar anadolu takımların oynarlar,gollerini atarlar ama büyük takımlarda oynayamazlar.Bu kadar basit.Belki bu sene iyi bir performans gösterirler ve seneye gsa veya fbye giderler.Ozaman görürüz yine onları... |
bizde de ilk başlarda iyi oynuyorlardı yarın bir gün tekrar eski hallerine dönerler |
Alıntı:
|
i.akından kurtulduk arkadaşlar bizde böyle oynayamaz o öyle takımların oyuncusu |
i.akın ve burak ilk geldikleri zmn ikisindende cok umutluydum heleki ibrahimden .. baslarda ztn cok gzl oynuyordu ilk sene uzaktan sutları cok gzldi sora biraz bozuldu at yarisi fln gece hayatı derken tamamen gitti formu .. kücük takımlarda baya basarılı olr ama umutluydm kendini bitirdi :hmmmm2: |
beyler İbrahim Akın olsun Burak olsun BEŞİKTAŞIMIZDA böyle oynayamazlar oynayamadılarda ama küçük takımların yıldız futbolcuları olurlar , tıpkı febedeki alex gibi ... |
Alıntı:
aynen katılıyorum |
ben şahsen burak yılmazın kiralık verilmesinden yanaydım ve gittiğinde çok üzüldüm ama aynı şeyleri ibo için söylemicem görüyoduk yere düşüyodu 15 dakikada zor kalkıyodu yerden o gitsin at yarışı oynasın bence bunun için üzülmeyin. bu arada yeni transfer son 3 dakika oynadı nasıldı ben maçı seyretmedimde. |
beşiktaştaykende dedim bunlar büyük takım oyuncuları değil gittikleri yerde kendilerini göstericekler diye öylede oldu..birazda hırslı oynuyolar pişmanlık uyandırmak için..çok sürmez ama budurum |
Ya bu kadar cabuk donmeyin ya bu adamlari bjk de 20 yil daha kalsalardi bisi olmazdi beyler kandirmayin kendinizi bunlar KUCUK TAKIMLARIN BUYUK FUTBOLCULARI olurlar hepsi bu allah askina kendi futbolcularimiza bakalim... |
bence Ibrahim Akin tamam gitmeliydi de Burak icin cok acele etti Ertugrul... Burak a gerekli olan sadece biraz güvendi cocukta gelecek var,her zaman söyledim ve söylemeye devam etcem:(( |
sallayın gitsinnnn bunları kafanıza takıpta moralinizii bozmayın şampiyon biziz |
Bunlara çok şans tanındı..neler yapamadıklarını gördük..Boşverin gitsin.. |
ydek kulübesine zenginlik katıyolardı ikiside iyi futbolcular .ama yetenek kullanma özürlüler. |
i.akın olmaz çok sabrettik ona ama olmadı anadolu takımlarında oynar burak kiraya verilseydi de kendini geliştirseydi iyi olurdu |
:burnout:yolları açık olsun arkadaş zamanında atacaklardı şimdi değil yarın görürsün beşiktaşada atarlar bazılarıda sevinir haklı olduklarını sandıkları için |
Gaza gelmeyelim gazlanmayalım...Basına ayakj uydurmayın..Bunlar ne zaman bir gol atar basında Beşiktaş'a press yapar her zaman ki gibi..Barikat olun artık press lere! |
madem burak yılmaza 5 milyon € verdielr sezon başı neden vermedin be demirören |
Küçük Takım Oyuncusu Olduklarını bir kez daha kanıtladılar.!! Burak ve İ.Akın a çok şans verildi ama değerlendiremediler..! İşte küçük ve büyük takım farkı burda ortaya çıkıyor.! Beşiktaşda oynarken bu adamları en az 2 yada 3 kişi önde basıp markej ediyor ama gittiği takımlarda o kadar da markaja maruz kalmadıkları için gol atabilyolar.! Marifet Büyük Takımdayken O baskıya Rağmen Gollerini Atabilmek.! |
Alıntı:
|
Bu başlık ve konunun girişindeki yorum şaka olsa gerek:) Ben şaka olarak algılıyorum. Bu kadarınada pes doğrusu. Saç baş yoldurtan futbolculara, yapılan yada yaptıkları tüm yorumları unutup, şimdide övgüyle bahsetmek:)Söylenilebilecek çokta fazla söz olmasa gerek..Tuhaf... |
arkadaslar bu futbolcular o kadar sans tanildi.. ve sonuc olarak Besiktas formasi agir geldi.. kücük külüplerde oynayip attarlar... ama tabi kiralik verilseydi daha mantikli olurdu.. |
Alıntı:
saygılar |
Alıntı:
|
arkadaslar Besiktasimin formasi boyle futbolculara agir geliyor.Tasiyamiyorlar.sonra da anadolu takimlarina gidince golleri atip beni gonderenlere bu gollerle cevap veriyorum diye konusup duruyorlar.burak denilen futbolcunun hangi macta ayakta durup da adam gectigini gordunuz.rakip uzerine gidince hop bir bakiyorsun yer de sonra da ellerini iki yana acip hakeme bakip birseyler soyluyor. bize boyle soytari futbolcular lazim degil. isterlerse gitsinler barcelona da top oynasinlar BESIKTAS formasini tasiyamadilar.ve gittiler......... |
adamlar bjk da ayaklarinda top tutamioodu ne isleri var bize ! dünyada kac tane genc yetenek var bunlara mi kaldik.............. |
ARKADASLAR BURAK VE İBRAHİM İCİN BEN BESIKTASIN TOPCUSU DEĞİLLER DERIM...AMA ASLOLAN SUDURKI YONETIM BIRBIRI ARDINA HATALAR YAPIOR VE HER ADAMA BU KUTSAL FORMAYI EMANET EDIYOR...BESIKTASIMIZIN BENCE YAPMASI GEREKEN SEY HER YIL 1-2 KALITELI DUNYA YILDIZI EKLEMEK...SEZON SONUNDAN BERI BAKARSAK DIATTA HIGUEN GORDON YOZGATLI YA VERILEN PARANIN DEGERI BONSERVIS ARTI SEZONLUK UCRETLERIYLE 15MILYON DOLAR...BUNA BIR YILDIZ ALSAYDI BJK HERSENE 2-3 YLDIZ ALSAYDI SUANKI KADRO HEM MUKEMMEL OLURDU...HEMDE OZAMAN BU BURAKLARA TIRILARA VIRILARA BUNCA PARA ISTEYEEZDI KULUPLER..BENCE BJKDEN GITMESI GEREKEN 1-2 ADAM DAHA KALDI BUNLARIN BASINI YOZGATLI CEKIOR.2.SIRADADA ZAN VAR...ZAN BESIKTASIN TOPCUU DEGIL VE KAPTANLIGIDA TORAMAN HAKEDIO BASKASI YALAN |
ya bırakın ne olur ikiside bizdeyken haklarında olumlu konusan yoktu bu ikisinden de bir halt olmaz sadece kuck takım topcusu onlar |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |