![]() |
başarılı bi başkan değil, bırakması şart... |
herey ortada ve hala bu adam besiktasimizin baskani... |
süper olmıuş saol |
Ne hoca ne yonetim kalıcı olan bizler be beşiktaşımızdır kimseye mecbur değilizzz |
bir sey daha eklemek istiyorum baskanimiz demis ki gecen hafta ici futbolcularimiza olan transfer taksitlerinin ilk kisminin tamamini odedik.ve artik onlardan parayi degil de kayseri macini kazanmayi dusunmelerini istiyoruz.----gazeteden alintidir---- hersey para ile cozulmuyor ki baskanim.gordun iste kayseride ki hali.ruhu nasil satin alacaksin peki.BESIKTASLILIK RUHU SATIN ALINABILIR MI. |
yeni stad yaptıracakmışsın çocukları inandıyorsun ama yazık değil mi inanlara! |
Hiç kimseye muhtaç olmadı, olmuyor, olmayacak. Koca bir tarihten, devletten bahsediyoruz? |
artik genc takim istemiyoruz.5-10 transferde istemiyoruz.adam gibi 2 tane kaliteli futbolcu istiyoruz.ligin ise yaramaz futbolcularini toplamayalim artik yeter............ |
ya ne babalar var...benim babam bana en fazla bisiklet almıştır oynamam için yıldırım demirörenin babası adama oynasın diye beşiktaş kulübünün başkanlık koltuğunu alıyor helal valla |
Alıntı:
Haha iyiydi ^^ |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |