![]() |
Alıntı:
|
o şekilde demiyorum cordoba iftira atılarak ayrıldı takımdan durumları aynı değil yani |
oscarı yaktılar..yaa luce gelse tekrar keşke..adam hep nokta atışı transferler yaptı bizi şampiyon yaptı..ertuğrulda alıyo alıyo gönderiyo aradaki fark bu büyük hoca bi tarafta,ertuğrul gibi toy bi adam bi tarafta |
Alıntı:
|
forza gunti |
cordobanın bu takıma verdiği çok şey var ama o artık bu saatten sonra kelcilik yapamaz |
cordobamın kıymetini bilemedik bari rüştüye sahip çıkalım o takım içinde elinden geldiğinden fazlasını yapmaya çalışan,kaliteli bir kişilik |
cordoba topu oyuna sokan en iyi kaleciydi harcadılar yazık oldu o kadar transfer hepsi boşuna o kadar paralar heo boşuna gidiyor adam gibi oyuncu almıyorlar :banghead::banghead: |
iyi kaleciydi ama Beşiktaş'tan ayrılışı çok çirkindi... O'na bu iftirayı atan şerefszler umarım çok daha büyük bir iftirayla karşılaşırlar... |
Iftiralar sizce durduk durmadik yerde mi cikti neden arsenal talipken bi anda vazgecti neden ilhana pascala deilde cordobaya iftira atildi ben gorecegimi gordum fikrim budur siz baska dusunuyor olabilirsiniz saygi duyarim ama bence takimini satmistir |
Türkiye`de Saat: 11:49 . |