![]() |
beşiktaşımınızın mantığı nedir anlayamadım!!! sevgili taraftar arkadaşlarım beşiktaşı şöylece futbol oynarken bir analiz etmek istiyorum yani sahadayken oynadığı anda içerden dışarıya defans:üzülmez toroman zan tandoğan üzülmez:futbol hayatı boyunca sadece 1-2maçta iyi olduğunu gördüğüm bi insan 3 kişinin arasında olan oyuncumuza pas atma mantığını topu alarak direkt olarak aut çizgisine koşan ve kesinlikle orta yapmadığını gördüğüm bi insan ben ona zaten defans oyuncusu demiyorum futboılcu bile değildir benim için kendisi verim olarak %0 olan bi adam...futboluyla ilgili o kadar çok kötü şeyler yazmak istiyorum ki sayfaya sığmaz heralde toroman:2 mücadele karşısında ne kadar ağır ve aciz kaldığını herkes biliyor kendi kalemize bile gol attırdı liverpool maçında futbolculuktan çok beşiktaş aşkı var onda ama futbol adına çok fazlada bişey yapamıyor zan: bana göre türkiyenin en iyi defanslarından biri ama çok fazla korkuyor tekrar sakatlanmaktan eee defans temel olarak kötü olduğu için gökhan pek fazla bişey yapamadı en son kayseri maçında da tandoğan:takımdan gönderilmesi için du ettiğim futbolcuların ikinci sırada birincisi ilki üzülmez nerdeyse cuma namazında onun için dua edicem göndersinler diye tandoğan küfür,hakemi aldatma,0 çalım yeteneği yani bir futbolcuda olumsuz olan herşey onda mevcut haa birde taç kullanırken hep eliyle gösteriyor burdan mı kullanıcam diye ona fitil oluyorum o ne oluyosa göstermek eee gelelim defanstaki verime %10 verim alınıyor oda gökhan zanın kişisel becerisinden sol taraftan ve sağdan ceza sahasına yapılan orta yaratılacak olan karambol %00000 peki o zaman bobo holosko ve nobre topu nerden alacak ???? geri kalan tarafı pek incelemek istemiyorum kısaca bi gözden geçireceğim delgado tello cisse serdar özkan tello ve cisse ye tam not verebilirim aslında kendi kapasiteleri yettiğince 40 yıllık bjk liler gibi oynuyorlar delgado zaten yeni yeni kendine gelebilmişti türkiyedeki en iyi yabancı dersem yeri var ama sisteminde oynatılış şeklinde bi hata var takım onu anlayamıyor serdar özkan genç bi kardeşimiz çok fazla topu ayağında tutuyor ve çabuk kaptırıyor aldığı topu nobre gibi bobo gibi hava hakimiyeti olan oyunculara hemen atması lazım holosko nobre ve bobomuz şimdi holosko forvetmi kardeşim eee ertuğrul hocam bu adamı sen sağ tarafta kendi yerinde niye oynatmazsın bunun mantığı nedir ben çıldıracak dereceye geliyorum holoskoyu forvette görmeyince sağ tarafta hep bu adam hayatında hiç orda oynamamışki sen ne diye adamı sağda oynatırsın hocam etme yapma yazık günah delgadoyuda 1 yıl harcadın sağda solda ortada forvet arkasında ne yapmaya çalışıyorsun hoca bunun mantığı nedir? nobreye mi kıyamıyosun bobo ya mı işte sana 3 altın değerinde adam kardeşim tatlı bi rekabet yaşat aralarında deki kim iyi olursa onu oynatırım feldkamptan biraz örnek al hoca adam lincolnün gözünün yaşına bakmıyor hakanın gözünün yaşına bakmıyor ben beşiktaşımızda birde topcuları motive olarak gaza getiren kimsenin olduğuna inanmıyorum siz aslansınız siz kralsınız evlatlarım çalışın kazanın bu maçı yırtın parçalayın agresif olun diyen kimse yok bence heralde adamlar diyorlarki ulan çıkın oynayın işte nasıl olsa demirörende para çok kulubü üstüne devreder borçlar çoğalınca geçer gideriz hiç önemli değil diyorlar kazandığımız maçların hepsine bakın bir tane mücadele eden oyuncu varmıydı sahada sadece oyuncularımızın kişisel becerileriyle alındı çoğu birtane organize atak yok çalışılmış pozisyon yok yok yok yok yok beşiktaşımız malesef bu yılda şampiyon olamayacak umut ediyorumki gelecek zamanlarımız daha güzel ve büyük taraftarımıza yakışacak şekilde ollur allah beşiktaşımızın sonunu hayır eylesin... |
Alıntı:
COK GÜZEL TESPİT hepsine katılıyorum bravo ;) gercektende allah besiktasımızın sonunu hayır eylesin en kısa zmnda hatalar anlasılır ve bu hatalardan dönülür |
Alıntı:
|
Alıntı:
evet genelde hatalar sampiyonluk gittikten sonra anlasılıyor ... |
Alıntı:
|
holoskoyu sağda oynatmasının sebebi 4-3-3 oynamaya ÇALIŞMASIDIR...oynatabildiği söylenemez... kadroda baya bi futbolcu var gönderilmesi gereken...bu konuda profesyonel olmalı...futbolcunun beşiktaşlı olması bize maç kazandırmaz...önemli olan takıma katkısı...biraz profesyonel olmamız şart... |
ortasahada iki tane koşan adam olsun takım bnce düzelir ozaman. |
sizce ibrahim uzulmezin bu takimda oynamasi veya onu bu takimda tutulmasi ne kadar dogru.dusunun adam artik futbolu birakmis ve diyorlar ki ona al kardesim bizim defansimiz sana emanet ve sana da bir yil da su kadar dolar adam ne yapsin bu teklifi geri mi cevirsin.keriz mi bu.:) suc onda mi sizce.yillardir verim alamadiklari ibrahimin yerine hala bir futbolcu bulamayan yonetim de ve hala ondan medet uman teknik direktorler de suc yok mu.bize ibrahimi izlettiriyorlar.neymis idmanlarda cok kosuyormus.eee gerisi topu alip da kendi ekseni etrafinda 3 kere donen.sonra orta yapamayan yapsa da topu rakibin k..na vurduran.eli kolu rakibin formasinda olan.ya neyi yazayim hangi birini yazayim arkadaslar emeklilik yasi gelmis futbolculari tutmayin takimda bir de kaptan yapmayin.neyse ki itiraf etti kel oglan roberto carlos ondan iyiymis.:) gulelim mi aglayalim mi bilmiyorum.ne diyelim artik |
Alıntı:
ağlasak ne çare kardeşim gülüyorum ben ona zaten ama faydası yok ben utandım onu bjk de gördüğüm sürece o kendisi utanmadı bjk de kalcam diye insanda ar damarı lazım birazda dimi yazık günah yaw şunu düşünün arkadaşlar kendini carlosla kıyaslayan adamdan ne beklersin ya düşünsene carlos Vs üzülmez afedersiniz ama başka organlarımla gülüyorum şuan:D |
bu konu lütfen her zaman en üst sırada dursun op arkadaşlar hatta sabitlenirsenizde sevinirim |
Alıntı:
:D:D:D:D Siz hep birbirinize katılıyorsunuz. Fikirleriniz aynı. Anla$arak yasdıgınız belli :) Bi mantık göremiyorum bn bu yasdıklarınızda. :D Ertugrul'un hastası olmussun cok belli yasık ! :D :stupid::stupid::stupid: |
birinci yerden girecegim ibrahim uzulmez ali tandogan bunlara zaten futbolcu demeye bin sahit lazim ama malesefki bunlara katlanmak zorunda kaliyoruz serdar kurtulus sakatlanmasa ali tandogan forma yuzu goremezdi bunu hepimiz biliyoruz sanirim ibrahim uzulmez icinse zaten orda turkiyede adam yok dogru duzgun daha dune kadar milli takimda bile ibrahim oynuyordu yabanci hakki ordan yanakullanilabilirdi belki ama ilk 2 ihtiyacimiz olan yere yapildi transferler bazen zorunluluklari herkez anlamali delgadoya gelince delgadoya 1 yili bosa gecirten hoca ertugrul degildir tam aksine delgadoya gercek kimligini geri kazandiran ertugrul hocadir bunuda boyle biliniz daha geleli 6 ay oluyor takima 6 ayda bu takimi kurdu ve hala sampiyonlugun ortagi su anda ve bence en buyuk adayidir besiktas inanilmaz sanssizliklar yasadi buyuk hakem hatalari yasadi besiktas yenildigimiz 4 macin 3nde hakem hatalari var birindede taraftarin gereksiz isyanindan kaynaklanan bir sonuc var 6 ayda yeni bir yapi kurup inanilmaz isler yapamazsin bunlari yapabilirsin ve yapti besiktasin gelecegi aydinliktir kimsenin suphesi olmasin tek hatasi bana gore olan tek hatasi holosko geldikten sonra takimi degisik bir sistemde oynatmasi oldu 4-3-1-2 den 4 3 3 gibiye dondu takim bu zamanda sistemle oynamamasi gerekiyordu ama nobreye boboya kiyamadigindan boyle birsey yaptigini dusunuyorum ancak kesinlikle duzeltecektir bobo ve cissenin takima girmesiyle beraber besiktas 2 misli degisecektir bobo biraz kipardanirsa besiktas onune gelenide dagitacaktir ben sezon basindan beri idda ediyorum iddaam gene sabittir inonude buyuk mac kaybetmez besiktas once galatasarayi ardindan trabzonu ardindanda fenerbaceyi yenecegiz |
Alıntı:
aklın yolu birdir ! .. bu cümle yeter sana ;) |
Alıntı:
yetti yettii :) cok tsk eDerim xD :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
foruma daha ben bu ay kayıt oldum yazıyor profilimde sanırım hatta kayseri macından sonra geldim kayıt oldum .. ewt bulamaman normal cünkü adamlar kazandıgımz macta gelip sevinmemişler .. hani diyorlar ya yenince geliyoruz sampiyonz kaybedince ertugrula sallıyorsunz bulun öyle bir yorum öyle konusun bence .. alın ben simdi ertugrulu eleştiriyorum ismime bakın BoBoBoBo yendigimz maclarda diyecekmiyim tersi bi yorum bu da sana yeter ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
ertugrulla yönetimle ilgili söyleyeceklerim cok birikmiştide ondan bilip bilmeden konusma bence .. karıstıran fln yok emin ol böle sizin gibi sazan gbi bakmaktanda iyidir herseye ewt dmekten .. bundan sonra anlarsn ztn ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaslar halimize bakin futbolcular yuzunden taraftar birbirine girecek nerdeyse tepkimizi birbirimize degil uyusuk,vurdumduymaz,ruhsuz futbolculara yapalim.lutfen kenetlenmezsek bu zorluklari asamayiz.biz buyuk besiktas taraftariyiz.gerci futbolculara tepki koysak da iclerinde utanma duygusu olmayanlara ne anlatabiliriz o da ayri. |
Cisse ve Gordon un takıma katılmasıyla büyük oranda bir değişim görülecektir BJK nın futbolunda. Sağa da serdar kurtuluş gelirse hem mücadele hem fizik açısından sağlam bir yapımız olacak. Defansta i.üzülmez hariç g.zan gordon s.kurtuluş ve cisse 4 ü de boyları uzun oyuncular. Bu mücadele açısından oldukça büyük bir artı kzandıracaktır. Bobo da iyileşirse hücumda daha fazla yaratıcılık artar. Beşiktaş B planı olmayan bir takım asıl sorun bu. Ertuğrul hocamızın bazı kritik oyuncuları var onlar da sorun olursa gerçekten ne yapacağını bilemiyor. Gerçi bunun sorumlularından biri hatta en önemlisi de yönetim. İstediği oyuncuları almayarak Ertuğrul u bu konuma düşürdüler. Sakatlar çabuk iyileşirse BJK gerçekten gerçek görüntüsünü ortaya koyacaktır. Bu beşiktaşın da yenemeyeceği takım yoktur herkes emin olsun... |
güzel tespit bunu teknik kadroya mail olarak atalım :D |
Alıntı:
|
peki bana şunun mantığını yazarmısınız serdar özkanın yerine gordonu oyuna sokmak dk 88 de bu ne oluyor resmen maçı satmış kardeşim kayseriye |
hatalı bir risk kararıydı o sadece, gordon u defansa alıp ilerde doldur boşaltlara iki uzun oyuncu gökhan zan ve batuhan la karşılayıp. Bir şekilde gol arayacaktı. Riskli ve yanlış bir karar. Ama o dakikaya kadar zaten hiç gününde olmayan bir takımın o dakikadan sonra maçı kurtarması da beklenemez. Hoca ne yaparsa yapsın maç zaten 70 lerde bitmişti. |
ERTUGRUL HOCAYA bazen kiziyorum bazen de kizamiyorum arkadaslar.iceriden kafasini cok karistiranlar var.bence sinan engin kafa karistiriyor. eger sampiyon olamazsak sinan engin geldigi icindir. 100.yilda ki sampiyonlugumuzda cok buyuk katkisi oldugunu sanmiyorum cunku o kadroda bazi futbolcular haric takimda bir ruh vardi.mucadele istegi vardi.boyle bir takimda her teknik direktor basarili olur. su an ki futbolcular bizi utandiriyorlar mucadele etmedikleri icin. istek yok. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bu futbolla bu başkanla ancak günlük yaşamak derlerya bisde maçlık yaşarız, genele yamak önmeli bence ALLAH bise sabır versin taşı çatlamadan İNŞALLAH saygılar |
hımm diyosun o da güsel :D:D saygılar ..!! |
Türkiye`de Saat: 15:46 . |