![]() |
Alıntı:
|
Hocamıza destek olmalıyız. |
yönetim gitisn dertlerin çoğunu geride bırakırız. tek çözüm |
Bence de Ertuğrul hocanın bariz hataları oldu ama bence de uzun yıllar çalışılacaksa bunlar mazur görülebilir.Beşiktaşımızın kesin ve kesin olarak bu basiretsiz ve iş bilmez yönetim ve mafya bozuntusu aşşağılık sinandan kurtulması lazım. Orta ve uzun vadede başarı gelecektir eminim.Birde şu çarşı meselesi bunlar Beşiktaş aşığı değil kesinlikle bedavacı ve rantçılar.Dümenleri bozulmasın diye yönetime tek bir laf etmiyorlar. Gittiler sinanın elini öptüler yalakalar. Bizim bunlardan da kurtulmamız lazım.Beşiktaş'tan önde olmaya çalışıyorlar. |
Ben Ertuğrul Sağlam'ın Bu Takımda Büyük İşler Yapacağına İnanıyorum. Ama Elde Bir Tarla Varsa Ve Ekecek Tohumun Yoksa O Tarlayı Süren Boşuna Sürer... Yönetim Bu Zamana Kadar Ne Yaptı? Kupa Almaktan Tırt Topcu Bulmaktan Başka? Ertuğrul Hocaya Sonuna Kadar Güveniyorum! |
Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence |
Del Bosque tam takımı rayına sokmuştu, sanırım 8-9 maç galip gelmişti tam da her şey otururken konya ya elendik diye gönderdiler şimdi Del Bosque olsaydı en kötü geçen sene şampiyon olurduk.Ve böyle büyük bir isme en ünlü topçular Beşiktaşa gelirdi.Dolayısıyla Bİr sürü gereksiz topçular gelip gideceğine nokta transferler yapılır istikrar sağlanırdı.Bakarsanın Kleberson Carew İ.Akın o varken nasıl oynuyorlardı.Demek ki adam boş değilmiş.Madem gönderildi sonrakilerde gönderildi en azından ders çıkarılsın.Ertuğrul Hocanın ciddi hataları oluyor ama böyle büyük bir camianın stresini kaldırmak kolay değil eğer taraftar düne kadar olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ona sahip çıkarsa,bu ahmaklar ordusu yönetim ve mafya kılıklı sinan giderse bence önümüzde ki yıldan itibaren bir şeyler olmaya başlar. Bence eğer çarşı Beşiktaşımızı gerçekten seviyorsa lig sonuna kadar kalan her maçta en az 10-15 dk yönetimi istifaya zorlamalıdırlar. YETER ARTIK TÜPÇÜ DEFOL GİT. |
Alıntı:
del bosque gelmedimi madride ş.ligi ve lig şampiyonlugu getirmedimi... bu kadar hoca gitti hala hocada takıntılarımız lütfen biraz mantık yürütelim herşey meydanda.. yineliyorum batıl inançları olan başkan istemiyorum.. |
konuya cevap yazmışım olsun süpersin abi çok güzel bir yazı son sözü söylemişsin . |
Öncelikle ertuğrul hocanın yapacağı bir şey yok çıkıp oda oynayamaz ama atladığımız bir şey var bu takımdan lucescu gibi bir teknik direktör neden gönderlir ben bunu sordum hep kendime ve eminimki bu sezon sonu ertuğrul hocamızında başını yiyecekler yazık sorun hiçbir zaman hocada değildi sorun hep yönetimde bosque elinde carlosmu vardıda başarısız oldu yönetim uyuma tranfer için değil başarı için tranfer yap ERTUĞRUL HOCA SENİ ÇOK SEVİYORUZ |
Türkiye`de Saat: 04:38 . |