dartheagle | 11-02-2008 23:14 | Alıntı: blackpower´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 585385)
evet haklısın ust uste oynamadık peki bu hocalar neden gitti haberin var mı ? gelen para için geldi takır takır paralarını aldılar beşiktaşın ismini kulandılar kullanmadılar mı beşiktaş kullanıldı bu yuzden hocaların arkasında durmuyorum suclu yonetimse yonetime karşıyım suclu hocaysa hocaya karşıyım beşiktaşı kimse kullanamaz malesef son gelenler kullanmak iicin geldi istikrar saglamak için gelmedi her hallerinden herşey belli .Bu giden hocalar kazanmadılar mı kazandılar kimin sayesinde kazandılar beşiktaşın sayesinde ertugrul hocaya gelince cok geldi erken hem bize yazık etti hemde kendine durum bu ..İstikrar tecrubeli hocayla yakalarsın yeni başlamışl hocayla değill... | ne kullanması kardeşim Rıza tek kuruş bile istemeden takımı bıraktı, keza Tigana giderken bi dolu alacağını istemedi. Del Bosque de bir çok kez orta yol bulmak istedi ama yönetim dikine gitti. E adam ne yapsın sen dünyaca ünlü hocayı almışın yarım sezonda dalga geçer gibi yolluyorsun. Bu işler çocuk oyuncağı değil. Başarı hemen gelmez sabredeceksin olmazsa zaten baştaki kişi istifa eder. Beşiktaşa bu t.d.ler zarar vermedi sabırsız ve kriz ortamına meraklı taraftarlar ve onların gazına gelen yönetim zarar verdi. Ve anlaşılan o ki zarar vermeye de devam edecek gibi görünüyor bu durum...
İstikrar tecrübeli hocayla yakalanır die bi kaide de yok. Mourinho dediğimiz adamın nereden geldiğini herkes biliyor. İstikrar bir düzen içinde belli bir zamanda kendiliğinden oluşan bir şeydir. Bunun herhangi bir t.d. nin tecrübesiyle alakası yok. İstikrar için tek başına t.d. yeterli değildir. Dünyanın en iyi hocası da gelse bu kafada taraftarla istikrar falan sağlanmaz. Beşiktaşta işler artık kolay başarılacak noktada değil. Her sene t.d. değiştire değiştire takımda çarklar birbirine girdi. Bunu toparlamamız için artık t.d. değişikliğine gitmek çözüm olamaz. Zaten Ertuğrul giderse bu tarihi bi kenara not alın bir daha ki sene de başka bir hoca için aynı konuşmaları yapıyor olmazsak çıkıp hepinizden özür dilerim büyük aptallık yapmışım ben hiçbirşeyden anlamıyormuşum diyeceğim. Artık 5 sene oldu hep aynı şeyleri söylüyoruz ben dedim demeyi asla sevmem ama bu artık kabak gibi ortada bir gerçek daha ne olması lazım anlamıyorum... |