![]() |
inşallah |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani hangi hoca takımında kaliteli futbolcular istemez:) Ama bazı arkadaşlar çok iyi isimler söylenmişte hoca reddetmiş gibilerinden konuşuyorlar:) Mecburen kabulleniyor hoca, ben istemedim zorla aldılar diyecek hali yokya.. Neyse inşallah tüm olumsuzluklara rağmen mutlu sona ulaşırız.. |
abicim keşke anlatmasaydın yaaa bi kötü oldum yaaa ulan yönetim bişiden çakmıyosunuz neden Beşiktaşın başında hala duruyosun bu adamın iyi çıkmasını beklemekten başkka çaremiz yok inş. iyi bi oyuncu çıkar...... |
Alıntı:
Sen okudun kahroldun. Bense yaşadım kahroldum. Kaç gece uyku uyumadım. Bunları yazdım ki tüm Beşiktaşlılar bilsin bizi kim yönetiyor. Bunları yazdım ki Y.D.'in yalanlarına artık kimse inanmasın. Bunları yazdım ki Ertuğrul Hoca'yı hedef tahtası haline getirerek kendini kurtarmaya çalışan Y.D.'in gerçek yüzünü herkes görsün... Dost acı söyler kardeşim... |
saçma sapan bir transfere daha imzasını atan herkese teşşekkür ediyorum... takıma pek faydalı olacağını sanmıyorum bu adamın... ayrıca, bugün gazetede okudum, gordon'u menajerler 1milyon euro'ya ankaragücü'ne tevsiye etmisler ama biz 2,5 milyon euro verdik... bu nasıl iş böyle!!! |
|
ii transfer gibi geLdi bana son maçta ki oyunu hoştu yane :S |
eğer gerçekten böyleyse çok yazık :( ama şuana kadar çıktığı maçlarda defansın en iyisi.. inş hep böyle devam eder ve bizim 2. Zago\'muz olur... |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |