![]() |
'Panik yok, ben varım!' Son iki maçta ilk 11'de görev yapan Ricardinho, kayıpla geçilen haftadan sonra camiaya seslendi. 12.2.2008 Son iki maçta ilk 11’de görev yapan Ricardinho, kayıpla geçilen haftadan sonra camiaya seslendi. Panik yapılmamasını isteyen Brezilyalı yıldız, “Avrupa Kupaları’nda tecrübeli değildik. Ancak ligde mutlu sona ulaşmak zorundayız. Kendi oyunumuzu sergileyemediğimiz için yenildik. Kayıpları telafi etmek için kalan maçlarımızı en az kayıpla geçmek zorundayız. Rakiplerimiz Avrupa’da zorlu karşılaşmalar oynayacaklar, ayrıca fikstürümüz de bizi avantajlı kılıyor. Teknik heyetin gereken önlemleri alacağı kesin... Bize kalan, saha dışında söylenenlere ve verilen taktiklere harfiyen uymak. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız. Taraftarlarımıza söz veriyoruz” diye konuştu. |
güzel konuşmuşsunda rico...yenildigimiz son iki maçta banko oynadın...inş. dedigin gibi şampiyon oluruz |
son ydek bekle rico |
ben asıl sen varsın diye panik yapıyorum |
yok artık:D:D... |
rico güzel konuşuyosunda son iki maçta hiç bi icraatını göremedik topu sağdan al sola ver soldan al sağa ver hiç sonuca etki edemiyomusun o zaman ne yapacuhh. buna bi çözüm bul bence |
sen varsın diye tedirginim zaten! sen oynarken şansımız uçup gidiyo! |
evet sen varken delgado gercek oyununu oynayamiyor , sen yalnizca delgadonun yedegi ol sans verilen maclarda kendini göster yeter |
Rico oyunu durduruyor ve kesiyor maalesef. Son 2 maçta da onun varlığıyle iyiye gittiğimiz söylenemez. |
Senden çok şey beklemiyorum artık.Cezalılar veya sakat oyuncuların yokluğunda oyna,onları aratma yeter bana... |
Türkiye`de Saat: 20:47 . |