![]() |
Basın bak bu yeni basım! Şu hale bak! Bir maç yenildik,ama öyle böyle değil yani Kayserispor gibi takıma ve herkes unu sermiş eleği asmış bir karamsarlık bir karamsarlık. Bütün forumlarda kavga gürültü millet kıyametleri koparıyo.Biz böyle mi şampiyon olacağız?Hiç bizde şampiyonluk isteyen taraftar profili var mı? yada ne kadar inandık şampiyonluğa? Hatırlayın 100. yılı,böylemiydik biz?Ya da Ertuğrul Hoca geldiğinde ne söz vermiştik?Şimdi ne oldu? Durumumuz çok mu kötü ? Bazılarıda bizden üstteki ve bir altımızdaki takımı yenemediğimizi söyleyerek alaşağı etmeye çalışıyor.Ya onlar bu sezon takımımızı seyretmedi ya da gözlerine çöp girdi.fb maçını hatırlayın seyredenler(!)tam 7 gol pozisyonu var gol olması gereken ve birde golümüz var ama verilmesi gerekirken verilmeyen ya da verilemeyen(!) gs maçı uydurma penaltı ve uydurma bir korner atışı.Sivas maçını malum biz verdik.Yönetimi protesto etmek için yuhaladık takımı o günkü şartlarda bence de doğruydu. Ziya Doğan'lı tsyi hiç yenemezken 2-0'dan 2-3 maç kazandık ama bazılarımız (gözüne çöp girenler) bunuda bizden aşağıda bir takım diyerek kaale almadılar.Çünkü işlerine gelmiyor onların.Halbuki geçen yıl yine bizden aşağıdaydı ve 0-2 den 3-2 maçı alan Trabzon'u unutmuşlardı. Yanlızca Kayseri maçı var yenildiğimiz.Ama şartlara bir bakalım. 1-Bobo ısınırken sakatlandı.(asıl golcümüz) 2-Cisse sakat ve kadroda yok.Alternatifi olan Serdar Kurtuluş'da sakat 3-Tello 70. dakikada kırmızı kartla oyun dışında 4-En önemlisi defans kurgusu tam on maçtır sakatlıklardan dolayı oturmuş durumda değil. Bunun harcinde hocamızın hatası yok mu tabi var.Ama biz her şartta onun yanında olmazsak nerde kaldı bizim sözlerimiz. Birde bunlara hakem hatalarını ya da şöyle söylemek gerekir hakem kıyımlarını eklersek bugün takımımızın kötü durumda olmadığını görürüz. Tablo böyle iken arkadaşlar bu karamsarlık niye!Sanırım sizde basının etkisinde kaldınız.Hani itibar etmiyorduk bu basına hani inanmıyorduk yazdıklarına.Dün 30 bin kişi hep bir ağızdan bağırdımız gibi yine kenetlenip hocamızın arkasında durmalıyız.Atalarımızın da dediği gibi ''ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol''. |
karamsarlık sonuçtan değil haftalardır oynanan kötü futboldan kaynaklanıyor. |
Alıntı:
Tek sebep en baştan Ertuğrul' u istemeyen arkadaşların, olumsuz sonuçlardan dolayı ellerindeki fırsatı değerlendirmesi bence... Ama inşallah istikrar kazanacak buna inanmak güçte olsa. Her sezon hoca ve 7-8 futbolcu değiştir sonrada hemen güzel oyun iste..Öyle olmuyor maalesef. Bencede henüz hiçbirşey bitmiş değil. Vede seneye bu takım yapılacak takviyelerle çok daha iyi olacak...Ertuğrul hocanın elbette hataları yok değil ama bu kadar yaygara çıkaracak boyutta da hiç değil... Neyse bu yönetimin yapacağı en iyi şey hocayla 1 sezon daha devam etmektir. Yönetimleri boyunca kötünün iyisi bu olsa gerek.. |
haklısın abi bncede bir maç yenildik diye tek kalemde herkesi suçlamanın zamanı değil biz inanmalıyız ki herşey istediğimiz gibi sonuçlansın |
şampiyon olma şansımız var ama kadro o dolgunluğu vermiyo |
Alıntı:
sabrın ne oldugunu ögneremedik....1 sezon deil 5 sezon olsun.... |
Benim dikkatimi bir şey çekti.6 haftadır kazanıyoruz ama spor programlarında son dakikalarda yalandan geçiştirmek için bizi konuşuyorlar.2 gündür brir baktım hiç konuşmadıkları kadar bizi konuşuyorlar hatta direk bizden başlıyorlar buna lig tvde dahil.Kaybettik ya herkes sevinçten ne yapacağını şaşırdı |
Biz kendi içimizde bu haldeyken basın neden yapmasın. Ellerine fırsat geçti işte, yontarlar yontabildikleri kadar... |
aynı tas aynı hamam, hani ülke olarak kültür, düşünce ve vizyon eksikliğimiz mevcut ya, hani bazıları da buna karşı çıkar ya, karşı çıkmanıza gerek yok sevgili arkadaşlarım, çok doğru bir tespit, bu her alanda mevcut bir durum, bu tezcanlılığımız artık kronikleşmiş bir hal aldı, yani bir oluşum içerisindeki neden-sonuçlara bakmadan, yapılan gelişmeleri görmezden gelip sadece "ee sonuç ne ona bakalım" deyip kıyıma başlıyoruz, 2003-04 sezonunun sonundan itibaren yaşanan süreçte kimse sabırdan bahsetmesin, kimseye sabredilmedi, hep taraftarın istediği yapıldı, sırf onlara yaranmak için, asıl hata da burada yapıldı, zaten ne yapacağını bilebilen bir yönetime ve hani çok övdüğümüz!!! iyi bir taraftar profiline sahip olsaydık serdar bilgili ve her biri yöneticilikte uzman kişilerden oluşan yönetim kurulu ve şu anda beşiktaş'ta 6. yılını geçiren mircea lucescu'yla tahminlerimizin çok ötesinde bir yerlerdeydik belki de, ama işte bunlar mantalitesi sağlam ortamlarda oluşabilecek durumlar, neyse fazla felsefe bazılarını sıkabilir, sonuca gelelim-bu mantalitede kısa vadede tabii-; olur da bu yıl şampiyon olabilirsek ipler ertuğrul sağlam'ın eline geçer ve istediklerini uygulama yolunda kozlara sahip olabilir, haa şampiyon olamazsak mı, gül gibi yönetimimiz gidecek değil ya canım, gönder ertuğrul'u bak işine, yeni umutlarla yeni bir sezon nasılsa bizi bekliyor... |
Söylenecek tek sey Anti Ertugrul Saglamcılara gun dogdu onlarda tepe tepe kullanyo fırsatı |
Haklısınız.Bazıları çok sevindiler.Aslında: Beşiktaş Fener maçını hakemin net hatasıyla kaybetti. Beşiktaş G.Saray maçını hakemin net hatalarıyla kaybetti. Beşiktaş Kayseri maçını hakemin net hatasıyla kaybetti.1. gol net ofsayt.Maç boyunca oyuncularımız dövüldü.Hakem Beşiktaş'lı oyuncuların kucağına sırtını yaslayıp kendini yere bırakan her Kayseri'liyi ödüllendirdi,aleyhimize faul çalarak Kayseri'ye büyük avantajlar sağladı. Bizim kabahatımız tüm futbol dışı yüklenmelerin üstesinden gelememek... Bunları da aşacağımızdan emin olmalıyız. |
''' İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR ! ''' Ben inanıyorum, bu sezon olmassa önümüzdeki sezon oluruz.. Biraz sabır |
hocamiza hep destek tam destek sonuna kadar ertugrul hocamizin arkasindayiz inanin bana seneye 3 -4 transferle süper takim oluruz takimi bozmamak( ali tandogan mehmet yozgatli nobre gönderilmeli) sartiyla... |
ben kendi adima konusmak isterim.benim ertugrulla bir derdim yok. derdim yonetimle. takima gerekli motivasyonu veremiyorlar.uzun bir maratonu kosacak futbolculari transfer edemiyorlar.eski kasarlari takimda tutmaya devam ediyorlar.ruhunu kaybetmis herseyi oluruna birakmis futbolcularla bu isin yuruyemeyecegini hala anlayamadilar. bir 1 mac kaybettik diye buralara gelip de olumsuz yorumlar yazmiyoruz.her sene basinda yapilan konusmalara taraftara cizilen pempe tablolardan biktik usandik.turkiye cumhuriyetin de hatta dunyada bizden daha sabirli bir taraftar toplulugu yok.ama artik yeter diyoruz.merak etmeyin bizi kimse bolemez.ama besiktas formasini tasiyacak karakterli ozguveni olan.yetenegini ispat etmek icin 2 kisiyi gecmisken bir 3.kisiyi daha gecmek icin calim atan futbolu akillica oynamak yerine fantazi yapan ve daha star olmadan bize star diye lanse edilen futbolculardan biktik. ya adam gibi takim oyunu oynasinlar yada cikmasinlar sahaya. |
bu takimin baba hakki gibi bir kaptana ihtiyaci var. futbolu birakmis artik insaat islerine kafasini yoran bir kaptana degil. |
Alıntı:
Bu arada abi dediklerine aynen katılıyorum.Büyük maçları neden ve nasıl kaybettiğimiz ortada.Rakiplerimizinde puan kaybettiği bir deplasmanda biz de kaybettik.Bu çok normal.Ama arkadaşın dediği gibi ertuğlul hocaya takanlar böyle mağlubiyetlerden onra ortaya çıkarlar,ellerine geçen nadir! fırsatları değerlendirirler böyle... |
Alıntı:
|
burada ovdugunuz bilgili 100.yildan sonra ki sezonda ne yapti nasil da unutmussunuz.sinan-bilgili ikilisi nasil hediye etti aziz e sampiyonlugu hepiniz bilmez gibi mesaj yazmissiniz. bu mudur bilincli taraftarlik.kimseye fikirleri yuzunden niye boyle yazdin demiyorum ama lutfen bazi gercekleri de unutmayin. bu takima en buyuk kotulugu bilgili-sinan ikilisi yapti.taraftarin besiktasi sevmesinden dogal ne olabilir ki.ne sabrindan bahsediyoruz.yapilanlar karsisinda daglar bile yikilirdi besitas taraftari yikilmadi ayakta hala. |
tabi abicim ole tek kalemde atılcak bisi deil ki bu ben sampiyonluga inanıyorum ve olacagız lns... ben iddaaya bile girdim sampiyonluk icin....herkezz inansin yeter..... |
Alıntı:
|
şampiyon oLacağız! artık daha çok inanıyorum! bu maç içinse kızdığımız skor veya yenilgi değil , sahadaki futboL. |
hakılsın ..... |
Alıntı:
|
ne yazıkki türkiyede başarı da başarısızlıkta abartılır (hatta daha ileri gideyim herşeyabartılır bu basın yayın tvler oldukca dahada fazla abartılacak ayrıca insanları gerçeklerden uzaklaştırmanın en iyi yoludur bu işsizlik milli gelir vs. ne yazar futbol varya)hele futbol camiası gibi kültürsüz bir camiada sen gariban bri taraftarsın arkadaş adalet istersen zaten yok bugün ertuğrulu asanlar yarın pohpohlarlar 3 gün sonra yine asarlar bu değişmeyecek ne yazıkkki bizim kültürümüz bu ingiliz ligden düşen takımını alkışlarla uğurlar biz sahaya şişe atarak |
ayrıca bir maç kaybettik konuyu açan arkadaş seninle aynı düşünüyorum ve yaşça genç arkadaşlarlar gençliklerinin verdiği heyacanla böyle düşündüklerini sanıyorum biz 8-0 ları denizli malatyaları van maçlarınıvs. yaşadığımızdan kaşarlandık galiba bütün maçlar kazanılamaz be bekliyordum 6 maçtan sonra baştaki takımları yenememiş iyide bu maçların tamamına yakında hakemlerin bariz hataları yokmuydu gs nin beleş puanlarını silin bakalım fb ye atılan ama sayılmayan 3 golüde ekleyin biz nerdeyiz bakın gsnin denizl antep deplasmanlardan aldığı beleş puanlar ofsayt gol uyduruk penaltı bu haftaki pen altıya ne demeli hayatımda gördüğüm en saçma penaltı bizim maçtaki uydurma pen altıya ne demeli 2+1+2 =5 puan haksız fbye atılan gool ilk oftaş maçındaki sayılmayan gol 1 puan denizlinin attığı sayılmayan gol bizim maçtaki sayılmayan gol 2+2=4puan toplam 5 puan haksız ayrıca bu hafta fbnin kazandığı pen altı 2. goldeki ofsayt bide bitmek tükenmeyen şanmslar oftaşın direkten dönen 2 topu bizim bide sivas maçında verilmeyen penaltı var dönen top gol oldu ama onu saymıyacağım gs ankara fb maçlarını sayarsak 1+1+2 puanımızda haksız yere bizden alındı kabaca bir hesapla biz fb nin 5 ve gsnin 4 puan önünde olmalıydık KAYSERİ YENİLGİSİNE KARŞIN |
Alıntı:
arada böyle kazalar olur, kayseri maçı da bunlardan biriydi unutmamız lazım ama biz ilk yarıda o kadar çok gereksiz ve saçma sapan puan kaybı yaşadık ki şu an en ufak bi kayıba dahi tahammül kalmadı kimsede.. moralleri bozmamak lazım... şampiyon olmayaı tabi ki çok istiyoruz ama olmazsak da bu ne dünyanın ne de BEŞİKTAŞ'ın sonu olur... herkes gelsin abi tribüne, takımı yalnız bırakmayalım... |
Alıntı:
düşündürücü :stupid: |
valla yazdigin her kelimenin altina imzami atarim +1903 |
Alıntı:
serdar ozkan aynen katiliyorum |
Tepkiler kotu oyundan kaynaklanıyor :D aynı zamanda buna izin veren de nasibini alıyor o yuzden herkes kendine gore haklıdır.. |
Alıntı:
Arkadaşım,beni çok iyi anlamışsın.İşte bize uygulanan muamele bu.Anlamak güç ama neden böyle davranıyorlar akıl sır ermiyo.TRT bile febe maçında ''maldonadonun ilk açıklamaları az sonra'' diye altyazı verme gereği duyuyor.Biz Holosko'ya bu adamın üç katını verdik kaale alan yok.Ama febe 1,3 milyon eu verip aldığı sıradan bir futbolcuya Maradona'yı almışlar muamelesi yapmaları çok enteresan ve düşündürücüdür. |
Alıntı:
ama bizim garip tellomuz sıradan şili milli takımından biroyuncu portekizden sportig gibi sıradam bir takımdan gelmiş 7 milyon euro vermiş eski takımı bonservisi için az nede olsa MALDONADO dünyanın en iyi millitakında şili milli takımından gelmiş dünyanın en büyük takımında oynamış brezilyanın bilmem ne takımı adını bile bilmiyorum ((ayrıca brezilyadan iyi oyuncu çok çıkarda iyi takım yok gibi..) |
sakatlıklar ve cezalar bitse gitse takım bir iki hafta içinde kendine gelir ama bırakmıyo peşimizi!! herkes ertuğrul hoca ya laf atıyor ne olursa olsun dfestek çıkılmalı iyi günde,kötü günde |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |