![]() |
Sinan Engin her seferinde bu takıma zarar verdi bundan öncekileride hatırlayın.. Menajersiz çalıştır kardeşim takımını ah arkadaş ya nerde serdar bilgili nerde süleyman seba ! çok kızıyorum çok bu takıma.. |
benide çok üzer ama yapılcak bişi yokki eer cidden sinan engin felan karşıyorsa adam napacakki..sinan engin 100.yıldan sora iice takımı bozmaya başladı yine karışıyorsa takıma yazıklar olsn ona |
vay heLal bee. güsel söz söLedin he. :D:D |
4 tane uyduruk herif oturup zırvalamışlar bize ne |
Kolpa Molpa.. Saglam Bey hic bir yere gidemez..!!! GITMEYECEKDE ! Gitse zaaten BESIKTASLILAR BASCAK Tesisleri.. !!! ADAM GIBI ADAM ERTUGRUL SAGLAM ! |
sayın demirlenk i hakem olarak begeniyorum ama beşiktaş maclarında nedense bir tür oyunu algılama soru olusuyor İNŞALLAH bu sorunu ortadan kalkarsa önümüzdeki maçlarda haklı bir performans ortaya koyar bisde hem onun adına hemde türkiye için sevinmiş oluruz saygılar |
ben böyle beşiktaşlının hep kafasına göre uyduruyor bu 'kazma kürek'' |
abicim 4 tane salak zirvalamissa bize ne bundan ertugrul hocamiz aciklama yaparak takima benden baska kimseyi karistirmam mesajini yayinlamistir bosverin bu serefsizleri icimizdeki irlandali kazim kanattir fenerbahceyi korudugu kadar besiktasi korumaz bu herif |
Türkiye`de Saat: 10:59 . |