![]() |
saydigi futbolculari bizim disimizda hangi takim satin alir arkadaslar. piyasada menejerlerin kuklasi olmus bir yonetim varken daha cok alip veriririz biz. defansa adam aliyorlar.anlasma yapiliyor sonra adamin resimleri yayinlandi diye.vazgecip yanindaki takim arkadasini aliyorlar.o olmadi otekisini alalim.is olsun diye transfer.sonra da defansinda adam yokken 88.dakikada oyuna sokuyorsun.tam bir komedi bakalim ne zaman sona erecek bu yonetim. |
biras sor alır ama gökhan zan gidebilir nede olsa forumda bası arkadaşlar onu istemiyor! |
bu ne saçma bir haber. Gittiği takımın durumuna göre transfer yapacaktır Tigana şimdiden nası alcağı oyuncuyu belirliyor... |
Süper haber!..Çok iyi sallamışlar yine... |
bobo delgado serdara üçüne en az 25 milyon versin satalım buragıda bedava alabilir |
iki kiloda elma alsın bu ne pazardan bişe mi alıyo |
napmaya caLısıo Bu adam yhaa Manyaqmı ne aLması yhaaa pazardan aLışveriş yapıo sanki .baksana Smdiden pLanLarını kurmuşş Ohhh waLLa yOk sAna Oyuncu faLann |
bende dahil tiganaya suç bulurdum hep ama gelen gideni aratıyormuş her zman bunu öğrendim..şuan ertuğprul hoca hep tigananın yaptıgı kadronun güzelliğini yiyor kendinin kattığı 3 adam var iiki tigana gelmiş de delgado,serdar kurtuluş,bobo gibi genç adamları getirmiş |
boboyla delgadoyu alda görelim tigossss |
bizde biri gelse alsa diyoruz zaten geçiniz... |
Türkiye`de Saat: 10:54 . |