![]() |
holoskkkooo nooooooobbbrrrreee 2-0 süppppeeeeerrrrr :D:D |
Holosko korner sonrası öylesine bir depar attı ki geriye defansa doğru aklınız şaşar arkadaşlar... |
hadi üç üç üç üç üç üç ü ç üç üç ü çü ç üç üç üç üç üç üç üç |
Holosko attı attırdı, gordon tek pas yapıyo risksiz oynuyo ama takıma hala üst düzeyde alışmış değil. Şimdi Holosko için pek de hoş konuşmayanlara sormalı acaba hala yanlış transfer mi diye? İlk yarı henüz bitti. 2-0 |
holosko çok iyiy di ilk yarıda bakalım ikincvi yarıda neler olcak |
ali tandogan kendini attirdi... bu kadar basit mi ya.... |
korkulu rüya dakkalarımız yine başladı arkadaşlar defans berbat sağlam maçı seyrediyo...bi de gol yedik mi diğeri de gelecek ve yine işimiz dk 91'lere kalacak :( |
ali çık git bu kulüpden sana hayır gelmezzz :S:S:S |
arkadaslar alı tandogan acaba rize macında mı cezalı olucak yoksa gs macında mı...umarım gs macında oynamaz...eger oynamazsa bu besiktas icin büyük bi avantaj olur |
ali tandogan kirmizi kartla cikti... i uzulmez ve rico zaten yok.. adeta 8 kisi oynuyor takim... hoca mudahele etmeli... orta sahaya yere saglam basan bi oyuncu alinmali... |
hele sukur ki hoca uyandi rico denen bu adami cikardi... |
Zaferin yaptığı hareketle Ali tandoğanın hareketi arasında en ufak bi fark yok ama adamın adı çıkmış bi kere yazıklar olsun böyle hakemlere...:( çıkarsana sarı kartını Zafere de itirazdan dolayı çıkardı haysiyetsiz hakem :( |
Sonunda yedik ben biliyom arkadaşşş :( |
rustu yine yapti yapacagini... pozisyon yokken golu hazirlayip denizliye sundu... |
Ohhhh be maç bitti 2-1 |
nihayet bitmek bilmeyen dakikalar sona erdi... 2-1 aldik ama son 10 dakikasi stres doluydu.... |
ikinci yarı adamlar tek kale oynadılar zaten ama savunmamızın mücadelesi süperdiii kesinlikle kızmamalıyızz aksine tebrk etmeliyizz bu arada cekirge 1 sıcrar 2 sıcrar :( haftaya gs macı inş. burdaki gibi oynamazlar inönüde tek kale mac yapan bjk olur :) |
Evet Ertugrul Hoca gercekten cok heyecanli maclar seyrettiriyorsun bizlere elimiz yuregimizde her mac... Ya kenardan sadece seyrediyorsun hocam neyi bekliyorsun offfffffffff offfffff |
Holosko cok etkilydi gercekten driblingleriyle takımı atağa kaldırdı kaybedilen toplarda da 50 metre deparlar atıp savunma yaptı.Nobre arkası dönük iyi top sakladı ikili mücadelelerde genelde başarılıydı hava toplarını da aldı,holoskonun golünden önce ricoya iyi servis yaptı.Rico maça etkili başladı ama holoskoya yaptığı orta dışında pek görünmedi,en iyi yaptığı iş arkası dönük oyun kurması.Cİsse gene orda burda her yerde ,takımın savunma yükünü çekti.Ama bugünkü performansı vasatı aşamadı zaten oyun yapısıda tek ön liberoya uygun bir oyuncu değil.Tello maestroydu ayağına top gelmesi bile taraftarı rahatlatıyor maçın son bölümlerine doğru ön liberoya gecti,cok kostu cok çalıştı.Alinin savunma yönü başarılı ama hücüm varyasyonlarını katleden başka bir oyuncu daha yok.Deli ibonun performansı iyice düştü artık taraftarın sabrı kalmadı deliye.Yaşladnığı apacık ortada.bir çok pozisyonda yerini kaybetti,Değişimi şart.Gökhan zan maça kötü başladı hatta bi ara sakatlandı ama performansını artırarark defansta güven verdi.Kafa toplarını aldı,oyunu iyi okudu,sıkı markaj yaptı ve iyi oyun kurdu.Gordonda bir kaç kademe hatası dışında fena değildi.Hava toplarını topluyor ancak kafası cok sert değil,bu bir handikap.İbrahim sağ bekte sırıtmadı.Ofansa katılmaya çalıstı ama yerini yadırgadığı(ofansif anlamda)söyleyebilirim.Rüştü ise evlere şenklik bir gol yedi onun dışında cok ta iş düşmedi zaten,ertuğrul hocada maçı taraftar gibi izledi oyuncu değişiklikleri olumluydu ama oyuncular oyuna geç girdi.Yani benim düşümcem bu yönde.Bir çok oyuncu oyundan düşmüşken ısrar etmenin anlamı yok. |
her hafta ecel terleri dökmek yormaya başladı artık.maçı garantileyecek bir skor ve oyunla maçı tamamlamamız gereken zamanlardayız..özellikle derbilerin oynanacağı ayda durumun hala bu şekilde ilerlemesi bizide düşünceye sokuyor.eruğrul hocamızın bu konuda olumlu düşünceleri olduğu ümidindeyim..hayırlı oldun galibiyetimiz. |
Kazandık ya hicbir seyi takmıyorum :) |
Zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrılmayı başardık.Artık şimdi ipler tamamen elimizde.Haftaya gsı inönüde devireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz.Başka yolu kalmadı bunun...Kayseri maçından sonra ankaraspor ve denizli maçlarını kazanmamız çok önemliydi ve biz bunu çok zor da olsa başardık.Yeni bir seri yakaladık.Umarım bu seriye önce rizeyi sonrada gsı ekleyerek devam ederiz.İkisinide yenmek zorundayız.Başka çaremiz yok.İki maçtada takıma güveniyorum...Holoskonun gol atmasına ve gösterdiği performansa çok sevindim ayrıca.Takıma ısındı diyebiliriz artık.Nobrede herzamanki gibiydi.Oynayınca atıyor işte adam golünü.Ricoda elinden geleni yaptı bence.Delgadonun yokluğunu aratmamaya çalıştı yine.Bu da iyidir sonuçta.Tellodan istediğimiz performansı alamadık ama derbide böyle olmayacaktır tello... |
ALI TANDOGAN ISTIFA :D:D |
rüştü+tandoğan+üzülmez=kanser |
Yüreqimiz ağzımıza geldi ama oldu yani sonuçta :) |
ne zaman kafamızı yastıga gommeden seyredecegız bılmıyorum yakında deve kusuna donecegız |
ali tandoğan bi kere de utandır be kardeşim yeter ya yedek kalsan olur diyodum ama senin bu takımda yerin yokmuş bugün anladım.... |
Alıntı:
+1903 |
zor maç oldu ikinci yarı inşallah cimbomuda yeneriz |
BENİM BİLDİĞİM OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ 3 TANE bu sağlama 70 de 1 90+ da da 2 tane offffffffo fffffffff |
Alıntı:
ayrıca ,hoca keşke şu eskı kupa maçlarında yedek kalecı atıllayı oynatsaydıda onu enazından görseydık rüştü >= hakan fazla farkları yok. +++aydın da çok gelişme var... |
Geçen haftaki yediğimiz golün kopyasını bu hafta d a yedik.! 3 puan almak güzel ama bu şekil almak düşündürücü bir mevzu.! |
ya rustu herhafta ir gol hediye etmek zorundami rakibe eger sinan engin adamsa aliye 100 bin dolar ceza vermeli bukadar sorumsuzluk olabilir ancak zaten besiktasa geldiginden beridir bagiriyorum aliye topcu diyen futboldan anlamiyor diye allahim ne olur serdarlar iyilessin artik biktim bu ali tandogandan ben inatla taraftara el kol hareketleri yapiyor maci izleyemedim ozetlerini izleyebildim ali kart gormese buyuk ihtimal fark acilirmis gibi cok pozisyonu var bjknin ozetlere gore |
rüstü 2 haftadır aynı hatayı yapıyor bos posizyonlarda elinden kacırıyo nasıl bir profyenel kaleci ya rüstünün kendisine gelmesi gerek inş bundan sonra böyle kücük hatalar yapmaz |
ya bu rüstü ve ali tandogani artik takimda görmek istemiyorum ya adami öldürür bunlar ... macin ilk yarisi bittiginde rahat mac izleyecegim diye sevinmistim ama ortaya iki tane salak cikti birincisi 5 dakikada 2 tane hic gereksiz kart yiyip 62. dakikada besiktasimizi 10 kisi birakti öbürü ise 35 yasina gelmis milli olmus ama ezik birisi elindeki topu rakibe verip gol attiriyor ve bu hatayi 3-4 kez yapti cocuk yemez o golleri yaaaa defolup gitsin ali ile rüstü.... |
yendikkk ulan |
denizlideki çekirdekli taraftar,çarşının şovunu izledi dün akşam,en azından 1500 kişinin 10000 kişinin sesini nasıl bastırdığına şahit oldular.taraftarlık nasıl olur gördüler:D:D |
ıkı kontra atak golu attık kı bu goller tamamen denızlısporun hocasının hatası şuursuzca ustumuze gelıyolardı ıstedıgımızı bıze onlar verdıler yedıgımız goldede rustunun hatası yok eger o pozısyonda ibrahim üzülmez yerıne rakıp oyuncu rustuye carpsaydı pozısyon faul olurdu anlayın artık gerısını vede bu takım hala bnm canımı sıkıyor bır turlu yerı gelşdıgınde rakıbı ısırır casına pres yapmayı top tutmayı beeremıyorlar bu oyunla derbıde ısımız zor |
bir engeli daha geçtik |
Türkiye`de Saat: 02:51 . |