![]() |
Alıntı:
|
iyi para satabilirler aslında.. 5 milyon euro + niang o iş biras yaş asla kabul etmezler |
satmasınlar askımı yhaaaa :[ gelecektee bobo gby olcakkk bobo SATILMASINNN ayrıca verilen miktar bobo için çoq az! |
Son haftalarda serdi,gevşedi... Kayseri maçına çıkmadı. Aklı miili takıma ve transfere takıldı kaldı galiba. Yeniden motive edilmeli.Çok kritik maçlarımız var,onlarda kendisini tekrar göstersin.Şampiyon olursak piyasası daha iyi olmaz mı? 15 i getiren alır o zaman... |
10 milyon verene bıraksınlar gitsin |
Gollerini atmaya başlarsa sezon sonunda daha yüksek bir teklifte gelebilir.10 milyon euroya kadar çıkabilirler belki...O paralara bobonun satılmasından yanayım aslında çünkü çok daha iyi golcüler var.Ama sattıktan sonra bu yönetim en az bobo kadar iyi birinin alabilir mi bilmiyorum... |
inş. satmazlar elimizde kalan nadir iyi futbolculardan biri ama para için yapmıcakları şey yok... |
satın gitsin bu saatten sonra bize hiç bir faydası olmaz menajerler allak bullak etmişler kafasını ben sakat olduğuna da inanmıyorum onun sakatlaırım diye korktuğundan oynamıyor bence |
Alıntı:
oynamaz artık oo |
cisseyle takas süper olurdu. |
Türkiye`de Saat: 07:41 . |