![]() |
Dünyanın sonu değil Kaptan İbrahim Üzülmez, deplasmandaki Kayseri mağlubiyetinin dünyanın sonu olmadığını söyledi. Büyük takımların da zaman zaman bu tür sıkıntılar yaşayabileceğini belirten İbrahim, "Elbette kalan tüm maçlarımızı kazanmak ve liderlik koltuğuna oturmak istiyoruz. Kötü oynadığımızı kabul ediyoruz. Bundan sonra basit hatalar olmayacak. Arkadaşlarımla konuştum http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dve şampiyonluk için telafisi olmayan maçlar oynayacağımızı söyledim. Herkes üzerine düşeni fazlasıyla yapacak" dedi. |
işte ibo herşeyin özetini yapmış |
Sardık yine başa.İbo hep aynı laflar değiştir anam değiştir.Bu yönetimle bu kadar bundan fazla bişey beklemiyorum.Açıkçası şampiyon olamazsakta Ertuğrul Sağlam'a tam destek verilmesi gerekir diye düşünüyorum. |
aynı laflar her yenilgi sonrası farklı bir kelime yok :D bakalım kac kez daha tekrarlicak :D:D |
dünyanın sonu deil deil bu zhiniyetle oldukları için futbolculardan bişi olmuo saten..adamlar yenilsede dünyanın sonu diil diyolar paralarını alıyolar geçiolar bie böle adamlar lazım deilll kayseri maçında ne yaptıklarından haberleri yok heralde böle yüzsüzlük olmaz |
Polliyanna İbraahim Apim bnm:D |
dünyanın sonunu kim biliyorki adam haklı :D:D:D |
Alıntı:
varya sana katılacağım aklımın ucundan geçirmezdim haklısın harbi biz üzülüyoruz onlar üzülüyolar mı biizm kadar acaba |
Türkiye`de Saat: 14:33 . |