![]() |
yaw bende boşuna küfür ettim yönetimin açıklamasını duyunca garanti birşey yapmıştır diye ulan yönetim yazıyı nerenizle okuyonuz adam birşey dememişki yuh be yazık vallahi yazık |
hincal hakediyor herseyi ozellikle su siralar cok havlamaya basladi nedense ama besiktas kulubu resmi sitesi boyle bir aciklama yapamaz yinede |
AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE |
bence cvp bile verilmemeliydi.... |
bence hincal uluc un aciklamasinda hic bir yanlis yok. o kirisiriz sözün de mizah oldugunu herkes anlar sanirim. cok dogru söylemis. cok cok dogru. bu yönetim bizi ne hallere düsürdü maskara olduk millete. daha sivas macindan sonra olanlari unutmadik....her gün yeni bir pislik ekleniyor....gecen bu forumda bir arkadas sifo yu nasil aldigimizin perde arkasini acikliyor. görüsmelerin yapildigi hotel deymis o siralar...o yaziyi bi okusaniz aglarsiniz gercekten... |
Besiktasforum.NET! SEVINMEK icin sevmeyenlerin forumu. Sevinmek icin veya sevinemedigi zaman beşiktaşkım diye sevdiği takıma veya yöneticilerine hakaret edebilen arkadaşların aramızda yeri yoktur. Takımımız ve yöneticilerimiz hakkındaki yorumlarınıza dikkat ediniz. Abi gelde şimdi yönetime sövme iş mi bu yani!!!!!! |
Türkiye`de Saat: 19:21 . |