![]() |
tebriklerrrr hasan doğan |
Yeni patronun eylem planı Türkiye Futbol Federasyonunun 37. Başkanı Hasan Doğan'ın 7 maddelik eylem planı şöyle: 14 Şubat 2008 / 13:46 http://besiktasforum.net/forum/images/news/93765.jpg Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na Hasan Doğan'ın tek aday olarak girmesi ve Federasyon Başkanı olarak seçilmesi, Türk futbolu açısından yeni bir dönemin de başlangıcı oldu. Ulusoy döneminde bazı kulüpler ve federasyon arasında polemikler yaşanmıştı. Ayrıca Ulusoy yönetimi ile bakanlık arasında da uzun süredir devam eden bir kavga söz konusuydu. İşte Hasan Doğan yönetiminin Türk futbolu için acilen uygulamaya koyacağı 7 maddelik eylem planı: 1- Atılan her adımda hesap verebilirlik, açıklık ve şeffaflık ilkesini gözetmek. 2- Futbol Federasyonu’nu, kişisel, popülerlikten uzak, güvenilir, saygın, disiplinli ve adil kurumsal bir yapıya kavuşturmak. 3- Federasyonu Türk futbolunda oyuncu değil, düzenleyici ve denetleyici otorite haline getirmek. 4- Ekonomik büyüme ile sportif başarı arasındaki doğrudan ilişki nedeniyle spor ekonomisinin büyümesine özel önem vermek. 5- Statlara gelen sporseverlerin fiziki şartları iyileştirilmiş modern stadyumlarda layık olduğu şekilde ağırlanmasını temin etmek. 6- Federasyonun tüm kaynaklarını, başta altyapı eğitimi olmak üzere, geri dönüşü olan projelere aktarmak. 7- Statların birer eğlence alanına dönüştüğü, futbol dünyası oluşturmak. Hasan Doğan, söz konusu hedefleri gerçekleştirmek için futbolcusu, taraftarı, hakemi ve kulüpleri içeren tüm futbol camiasının desteğini içine alan bir yönetim modeli ile Türk futboluna hizmet edeceklerini sözlerine ekledi. Federayon Başkanı seçilen Hasan Doğan, Federasyonun MHK, Tahkim ve PFDK gibi kurulları için çok titiz çalıştıklarını ifade ederek, bu kurullara çok önem verdiklerinin altını çizdi. FATİH TERİM İLE SONUNA KADAR... Hasan Doğan Fatih Terim ile uzun yıllar çalışmak istediklerini açıkladı. Fatih Terim'e çok güvendiklerini belirten Hasan Doğan Terim'le uzun yıllar beraber olmak istediklerini ifade ederken Türk Futbolu'nda yeni bir sayfa açtıklarını ve ilk defa yönetim kuruluna dışarıdan müdahale olmadığını söyledi. |
hayırlı uğurlu olsun. ne diyelim. |
hepimiz için hayırlısı olsun.. |
Türk futbolu için hayırlı olur umarım...Hasan Doğan bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek biri.Listesindede önemli isimler var.Zafer Yıldırımın listesinde olmasına çok sevindim mesela.Tek üzüldüğüm şey levent kızıl gibi bir adamı! listesine alması.O olmasa biraz daha çok sevinecektim....En azından haluk ulusoydan kurtulduk.Bu yönden bile sevinebiliriz aslında...Hasan Doğanın beşiktaşlılığını kullananlar olacaktır ileride.Ezikler gibi cincon gibi.Bunlara hazırlıklı olmalıyız.Haluk ulusoyada akraba makraba dediler adamın döneminde bir şampiyonluk bile yaşayamadık.Umarım bu sefer böyle olmaz oynadıkları oyuna kendileri düşer inş... |
serefsiz. cehennemim dibine kadar yolu var! ama umarın gelen gideni aratmaz! |
ulusoysuzlardan kurtulduk beee işte budur yaaa |
Çıkıp kürsüye ne dicekti?"Ne güsel mahfettim di mi türk futbolunu,ne güsel para yedim"mi dicek? ohhh beee...Gitti sonunda hayırlı uğurlu olsun Hasan DOĞAN |
türk futboluna hayırlı olsun |
hayırlı olsun.....:D |
Türkiye`de Saat: 09:39 . |