![]() |
Savaşan Kartal Kayseri'de hiçbir varlık gösteremeyen takımının çehresini değiştirme konusunda kararlı olan başarılı hoca, bütün mesaisini bu işe harcıyor. Beşiktaş'ın başına geçtiği ilk günlerde koşan, savaşan, rakibe nefes aldırmayan bir takım sözü veren teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu konudaki çalışmalarına hız verdi... Kartal'ın Kayseri deplasmanında adeta sahadan silinmesi nedeniyle endişelenen genç hoca, artık oyuncuları ile yaptığı hemen her görüşmede http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D"Kazanmak için her şeyini ortaya koyan bir ekip istiyorum" görüşünü yineliyor. DAHA ÇOK ÖZVERİ Takımı ile yaptığı toplantılarda alınan skordan çok sergilenen futbola baktığını vurgulayan Sağlam'ın, "Sahaya çıkarken ne o maçın öncesini ne de sonrasını düşünün. Sadece iyi futbol oynamaya, çok adamla hücum edip, geriye çabuk dönmeye çalışın. Kazanmayı yeteri kadar istersek hiçbir rakip önümüzde duramaz" dediği ve daha çok özveri istediği belirtildi. Fatih DOĞAN |
git mumlan ara o takimi |
Ankaraspor maçında savaşacaklardır bundan şüphem yok.Hele bir savaşmasınlar zaten o taraftarın önünde.Bilmiyorum artık neler olur...Önemli olan deplasmanlardada inönüde oynadığımız gibi oynamak.Onun için ankaraspor maçını değil de denizli maçını daha çok önemsiyorum.Orda belli olur her şey... |
göreceğiz.. |
Kazanmayı yeteri kadar istersek hiçbir rakip önümüzde duramaz...... |
Sorun defansta.Defans bi toparlansa takımın durumu %50 değişir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
defans olsun orta saha olsun forvet olsun, adamlarin hic hirsi yok, sakin sakatlanmiyim diye oynuyorlar. BIKTIRIYORLAR INSANI YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
sorun bencede defansta orta sahada sorun olsa mac basi 10 pozisyon yapamazsin kayseride yapamadik ama her mac inanikmaz oynanir diye bir durum soz konusu olamaz |
bence her mevkide sorun war ama ozellıkle defans...alı tandogan baki ibrahim uzulmez gıbı kısılerın as oynadıgı mevkide buyuk sorunlar olması kadar da normal bısey yoktur heralde |
sorun defans veya baska bır mevkıı degıl bızım oyuncularmız fazla umursamıyorlar olay bundan ıbaret bıraz kendını duzelten yerlı veya yabancı oyuncu hemen avrupa hayalını kurmanın pesınde savaşan vew mucadele eden yok rakıp bıraz dişli olunca umursamaaz hava ya gırıyorlar butun futbolcular buna bır sebepde teknık yonetımın oldugu kadar takım kaptanlarının da payı var |
Luceyi istiyorum abi daha deneyimli savaşı o zaaman görsünler |
Alıntı:
|
Ertuğrul hoca koşan pres yapan kadro göreceksiniz diyoryaa. Bak göreceksiniz bugünkü ankaraspor maçında çok iyi oynarlar sonra derler tamam takım düzeldi ondan sonra eski tas eski hamam |
Türkiye`de Saat: 23:08 . |