![]() |
Bu kez yalnız SAKATLIĞI süren Bobo'nun Ankaraspor sınavında forma giyemeyecek olması üzerine gözler Nobre'ye çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın 'zoraki' planına göre forvette tek başına görev yapacak olan Nobre, "Kazamamız gereken bir maç ve kazanacağız" diye konuştu. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Bobo olsa çok daha iyi olurdu.Ben var diye biliyordum valla...Yinede nobreyi tek forvet oynatmak yerine holosko-nobre ikilisini ileride kullanmak daha mantıklı bence.Hem ilk defa holoskoyu forvette izleme şansı buluruz...Sağ kanattada madem yozgatlı iyileşti o oynayabilir.Ya da toraman beke geçip ali tandoğan onun önnüde oynayabilir.Tandoğanın sağ açıkta,sağ bekte oynadığından çok daha verimli olacağını rahatlıkla söyleyebilirm çünkü... |
Bobo düzelir inşallah.Yoksa çift forvet oynamamız zor.Serdar Özkan olmayınca Holosko mecburen sağa geçecek.Hayırlısı |
The last of the Mohicans:D Basarir evelallah |
nobrenin yapamiyacagi tek sey tek forvet oynamak |
Holosko ile beraber oynasınlar. Nobre tek başına beklenen katkıyı yapamayabilir. |
artik bobodan umidi kesin.aklinda transfer var.sakatim ayagina yatiyor.aklini celdiler transferle.demedi demeyin sonra.adam evindeki koltukta otururken mi sakatlandi boyle. |
niye zoraki tek forvetmiş nobre...holosko sag acık ıcın mı transfer edıldı... |
kanatlar işlerse nobre şoww yapar ama kanat yoq. |
aman bunda da gitmesin de 3 puan.........:D |
Türkiye`de Saat: 20:22 . |