![]() |
Mecburi değişim Mecburi değişim Serdar Özkan'ın sakatlığı nedeniyle defansın sağında İbrahim Toraman görev yapacak, Ali Tandoğan ise ileriye çıkacak. TANDOĞAN İLERİYE BEŞİKTAŞ'TA yaşanan sakatlıklar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadrosunu baştan sona değiştirmesine neden oldu. Siyahbeyazlılarda, Serdar Özkan'ın sakatlığı sebebiyle Ali Tandoğan orta sahanın sağında görev yapacak; İbrahim Toraman da defansın sağına geçecek. GORDON İLK 11'DE http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D SİYAH-BEYAZLILARDA savunmanın göbeğinde yeni transfer Gordon ile Gökhan Zan'ın birlikte görev yapması bekleniyor. Sağlık ekibi, dizindeki ağrıları tam olarak geçmeyen Gökhan Zan için "oynayabilir" kararı verirken, yıldız futbolcunun ise "Tam olarak iyileşemedim" demesi sıkıntı yarattı. |
Evet olabilir böyle bir değişim.Ali sağ açıkta daha iyi işler yapabilecek bir oyuncu.En azından savunmada oynadığından çok daha iyi oynayacaktır...Sol kanattada yaa rico yada aydın oynar.Beklediğimiz bir kadro çıkar yani... |
iyi olur |
aydın oynasın am arico asla |
Gökhan Zan için "oynayabilir" kararı verirken, yıldız futbolcunun ise "Tam olarak iyileşemedim" demesi sıkıntı yarattı ne zaman tam olarak iyileşeceksin _? |
ben zanın sakat olduğuna inanmıyorum artık naz yapıo..yata yata para al ne güsel be! |
tandoganmı sağ açıkda :( |
Takımda kim sakat kim sağlam belli diil ki zaten En son Ertuğrul Hocayla Sİnan Engn de sakatlancak:D |
yha ali ileri de kötü oldu walla bide şu zan n e mzna iyi olcak :mad: :mad: |
artık sıkıldım yaaa bu sakatlardan falan önğne gelen saktım diyo nasıl bir işse bu heralde hata yapmaktan korkuyolar o yüzden maççlarda oynamıyolarmış gibime geliyo bilmem katılırmısınız.... |
Türkiye`de Saat: 11:09 . |