![]() |
Beşiktaş'ın borcu 92 milyon YTL Beşiktaş Kulübü'nde 3 ayda bir yapılan Olağan Divan Kurulu Toplantısı, Akaretler'deki kulüp binasında gerçekleştirildi. Divan Kurulu Lokali'nde, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz başkanlığında yapılan toplantıya, kulüp yönetim kurulu adına genel sekreter Kenan Öner ile asbaşkanlar Levent Erdoğan, Ertunç Soğancıoğlu ve Behçet Ümitlen katıldı. Yalçın Karadeniz'in açılış konuşmasının ardından söz alan Denetleme Kurulu Başkanı Alper Kuş, siyah-beyazlı kulüpte gelecek hafta sonu yapılacak Yıllık Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı öncesi divan üyelerine bilgiler verdi. En çok ilgiyi çeken konunun borçlar olduğunu vurgulayan Kuş, “Konsolide edilmiş borç tutarı, 41 milyon 116 bin YTL'si başkan Yıldırım Demirören'e olmak üzere, toplamda 92 milyon YTL civarıdır” dedi. Kulüp genel sekreteri Kenan Öner ise konuşmasında, açıklanan borç tutarlarına kendilerinin de iştirak ettiklerini belirtirken, “Açıklanan rakamların, bir önceki Divan Kurulu Toplantısı'na oranla farklılık gösterdiğini gördünüz. Bu da banka kredi borçlarımızın bir kısmını ödeyerek aşağıya çekmemizden kaynaklanmıştır” diye konuştu. Yalnızca ilk bölümü basın mensuplarına açık tutulan toplantıda söz alan üyelerin, özellikle basında Beşiktaş ile ilgili çıkan haberlerle, transfer için yapılan harcamaların yüksekliğine tepki gösterdikleri öğrenildi. </B>AA |
Hımm öldük ağlayanımın yok yani:S Biz onu Demirörene Ödeyene kadar......... |
vay bea paraya bak geldiklerinden beri doğru düzgün adam almadılar bişi yapmadılar gılgırgıcık adamları ala alal borç yaptılar yazık |
bı ara borcumuz yok gıbıydı.eskı gunler.... |
iyi yine de ben bu kadar beklemiyordum. bu işin içinde iş olmasın sakın! |
e yuh... |
ohaaa falan olmadım desem yalan olur yaaaa. bu nasıl bişi yaaaa yönetim siz naptınız bu takıma bi kere onu söyleyinn arkadaşlar siz söyleyin bari bu yönetimin bu takımda en iii yaptığı şey nedir.... |
gülelim mi ağlıyalım mı gerçekten üzülüyorum |
tupcuye de bu yakisir acaba bir kulup baska hangi yonlerden batirilir |
92 milyon ytl o kadarda fazla değil.Zaten onun yarısı başkana olan borcumuz.Abartılacak bir şey yok bence...Önemli olan bu borcu kapatmak için yeterli gelirlerimizin olması.Maalesef o yok biz de... |
borç çok başarı yok. :) |
Hey maşallah...! |
41 milyon 116 bin YTL'si başkan Yıldırım Demirören'e tmm ya bu adam ölene kadar beşiktaşta |
bu yil fulya bittiginde birde stat yenilendiginde ve besiktas kartal yuvalari bu hizla ilerlediginde 92 milyon ytl borc bile sayilmaz buyuk klupler icin yeterki gelirleri arttiracak projeler kaynaklar bulunsun |
tüpcü sonunda bu kulubun dahibi olur bu gidişle :D:D desene |
borc yigidin kamcısıdır öderiz bee .. |
bence rakam normal Beşiktaş gibi bir kulübün bu kadar hata olmasına rağmen bu borç varsa ve yarısı başkana ise çok iyi derim. Beşiktaş gibi bir takımın en az 150 milyon euro borcu ve 170-200 milyon euro da alacağı olması gerekiyor. zaten en büyük sıkıntımız gelirlerimizi arttıramıyoruz. bunu yapmanında yolunu yönetim biliyor yeni bir stad ve fulya nın biran önce bitmesi ile olacaktır. |
Alıntı:
aynen katılıyorum...bu borc dahada artacak...serdar başkanı özledim valla borc yoktu :( |
92 he baskanımızın alacaklarıda dahilmi bu fiyata:D:D |
Alıntı:
|
yktı bizi demirören zararın neresinden dönsek kardır şimdi bıraksabile |
Allah yardımcımız olsun .! |
Alıntı:
ama bunu kimse unutmasın kulüp üzerinde oyun oynayanlar beşiktaş öyle büyük ki altında kalır bir daha doğrulamazsınız... |
Türkiye`de Saat: 08:15 . |