![]() |
Arkadaşlar topu gören varmı? Ankaraspor maçında topun nerede olduğunu anlayamadım doğrusu herkes top nerede diye birbirine soruyordu...benim bildiğim saha kar ile kaplıyken kırmızı tap kullanılı o ne öyle sarı mor topu aramaktan maç seyredemedik ya neyse... |
aynen tüm kahve sinir olduk |
ben sadece spikerin dedigine gore heyecan yaptım yoksa ne topu |
bende görmeden baktım işte |
Ben çok ufaktık Karagümrük maçlarına giderdim kışık maçlar kırmızı topla oynanırdı şahen de görünürdü hiç öle sorun yaşamazdık. Şimdi sarı çıkmı hiçbirşey görünmüyor. Kırmızı yada turuncu olmalı. |
Valla tv başındakiler ve trübündekiler de dahil kimse doğru düzgün göremedi topu.! İşte türk hakemlerimizin beyni bu kadar çalışıyor.! İkinci yarıya bari kırmızı top ile çık ey Hakem.! |
federasyon abi federasyonun akıl etmesi gerekir bu tür organizasyonlar hakem gelir sahayı yönetir gider |
Ankarasporun sağdan geldiği bir atakta sanırım bir ara topu görür gibi oldum..Ama emin değilim..:D |
evet fosforlu olması tercihen iyi karar olur neyse tepkileri almislardir onlar bir daha yasanmaz bu tip olaylar |
evet bizde kahvede delirdik hatta delgado bi sut cekti gol diye ayaga kalktim kaleci uctu falan ben hala top ariyom :) korner olmus megerse :) |
Türkiye`de Saat: 02:23 . |