![]() |
bence ertugrul hoca görevini en iyi sekilde yapiyor birtek hatasi var oda rüstü gibi bir ezigi kaleye koymak yedigi ikinci golü 5 yasindaki cocuk yemez ya yeter artik bu rüstünün mac satmalari....bu arada hocamiz ne yapsin hicbir maca tam kadro cikabidikmi ankara macinda 4 tane direk oynayan bobo , serdar k , serdar ö , ve tello eksik ve bence bunlarin dördüde cok önemli futbolcular... |
Alıntı:
|
forumda halen gordona ilk maçından laf atanlar defanstakı sorunları anlatan var ya durun bii sağlama bu kadar tahammül eden birazda gordona tahammül etrsin ben valla çok begendim ki çoğunlukta begendi inşallah defans daha iyi olacak ama sorun bi arkadaşımızın dediği gibi ortada oynayanların defansa yardım etmeemsidir ama umarım kenardan gelecek taktiklerle ki çok zor o taktikleri almaları bnelki kendileri anlarda bişey yaparlar anca ozmaan defans defans olur ve az gol yeriz |
gün geçtikçe şampiyonluğa olan inancım gidiyor.gs fb her hafta gol saydırıken biz maçları zar zor kurtarırken hala şampiyonluğa inamanın kendi adıma saçmalık olduğunu düşünüorum |
benim bildigim çekirge 3te tökezler biz tökezlemedik.. inadına mücadeleye devam ediyoruz..denizli gs fb bu 3 maç herşeyi sonuçlandırır.. |
Türkiye`de Saat: 20:19 . |