![]() |
Gordon nasıl bir izlenim bıraktı ? İlk maçında Gordon Nasıldı? |
bana göre fena dildi ilk macında kafa toplarında güzel tekmeye kafa sokabilen kademesi iyi hırcın bir defans oyuncusu gibi duruyor .. hatalarıda oldu ama ilk macı daha karar degil ilerde görücez bakalım |
en iyi stoperimiz olduğunu düşünüyorum , ilk izlenim fena değil... tekniğini yukarıya çekmeyi başarırsa vazgeçilmez olur. |
walla radyodan dinledim macı ama spiker ii anlatıodu adamı:D:D |
Net bir şey söylemek zor gordon hakkında.Hava toplarında etkili gözüktü ama bu normal.Sonuçta boyu var.Kademelere zamanında girdi bazen.Ama topu iyi kullanıyormu kullanmıyormu daha anlayamadım.Böyle bir sahada da bu anlaşılamazdı zaten.İleriki haftalarda daha net şeyler söyleyebiliriz gordon hakkında.Umarım iyi olur da şu basit golleri yemeyiz en azından...Ama kesin bir şey söyleyebilirmki gordon ve g.zan ikilisi hiç uymamış.Belki ilk maç diyede olabilir ama ileridede birbirleriyle uyuşmayacaklarını düşünüyorum.İkiside ağır çünkü.Toraman-Gordon ikilisi daha cazip geliyor bence... |
gökhan zan ve ibrahim tormandan iyi buda bize yeterli:) |
şu an için bişi diyemiyorum çünkü dn topu grmeden izledim maçı anlayamadım yani. |
gerçekten iyi oyuncu zamanla daha iyi olcagından hiç şüphem yok hava toplarında gerçekten mükemmel başarılı |
valla ben maçı tvden izledim karlı sahada topu bile göremedim ama gördüğüm kadarıyla topu genelde toça yolladı bu maçtan bir sonuç çıkaramayız diğer maçlara bakacağız artık.. |
ilk başı ve olumlu gördüm |
ilk maça göre fena degıl zemınınde kötu olmasını katarsak süperde diye bılırız |
zan dan cok daha iyiydi.. Tum hava toplarini aldi sayilir.. (zan taca cikan topu kornere atti, yuh dedim...) Fakat, Gordon, De Nigris i tutuyordu.. Adam 2 gol atti.. (Ama o gollerde de toramanin hatasi vardi...) |
Alıntı:
holoskoya asisti o yaptı yeter |
valla ilk izlenimime gore kotu degildi birkac kritik mudahalesi oldu ancak topu goremedikki adam nasildi hic anlayamadim |
bence çok iyi bir kesici hava toplarında harika mükemmel diyorum ilk maça göre |
Adam topu cok iyi kesti ilk maç olmasına rağmen baya uyumluydu bu bence olumlu bir gelişme daha iyi bir hava şartlarında daha net şekilde kendini belli eder .. |
Hic oynadigini görmedim ama Zan ve Toramandan iyi oldugu kesin:) |
önceden tanımadıgım için bir maçlık izlenimime göre söyleyecegim , kesiciliği ve hava toplarında hatası oldugunu görmedim ancak topu oyuna sokarken biraz teknik konusunda sorunları oldugunu gördüm buda inşallah ilk maçı olması ve zeminin kötü olmasındandır ... |
Alıntı:
|
gordon bu macta 10 numaradı walla....en ıısıdı desem yalan olmaz |
idare eder ileride daha iyi olacaktır.! ama biri bizi bu İ.Üzülmez den kurtatsın Ya ALLAH aşkına..! |
bu maçta sağlıklı bi yorum yapılamaz bence zaten topu bile görmedim spiker futbolcunun ismini sölediğinde tpo başkasındaydı.inş ilerki maçlarda kendini göstercek ama ilk maçında hava toplarında iidi sanırım |
cok iyi bi kesici fakat tekniği zayıf bi defans oyuncusu gibi gözüktü bana yinede eldekilerden iyidir.. |
bence konuşmak için erken ertuğrul hoca oynatsa yorumda bulunacaz |
bu sahada hiç bir oyuncu için yorum yapılmaz aslında...bitsede kurtulsak bu eziyetten diyen olmuştur benim gibi... gordona gelince; güven veriyo...ama hava şartları elverişli oldugu zaman daha iyi görebiliriz |
Kayseri'de ki birkaç dakikayı saymazsak ilk maçı idi.Buna rağmen ve zor saha şartlarına karşın bence iyi idi.Oyunu hemen sahiplendi.Sanki eski oyuncularımızdan biri gibiydi.Daha da iyi olacağı kesin ...Sanırım Holosko'nun attığı golün pasını da verdi. |
inş. daha iyi olacak. |
walla ilk mac icin bence cok iyi ilk golde haası var mı nasıl bir pozisyon duzı içindeydiler bilmiyorum ama onun haricinde hatasında yoktu |
yhaa bnce iyiydi ama arkadaslar biz bu gol yeme sorununu cözmek için stoper almadıkmı peki nedn hala gol yiyoruz üsttelik 3 dk arayla 2 gol yedik bnce sorun defansta diil orta sahada ama genelde gordon iyiydi iyi işler yapar |
yanı saha kotuydu ama ıyı yonlerıde wardı holoskonun topunu falan attı ıns ıı bır oyuncu cıkar bjkmıze faydalı ısler yapar |
Türkiye`de Saat: 17:18 . |