![]() |
Sol bek aydınmı üzülürmü Şöyle bir göz gezdirelim İbrahim Üzülmez in çok göze batan bir performans düşüklüğü oldu ve sol bek diyorum.Eski İbrahim yok yani zaten de teknik değil.Onun yaşında olmasada bir oyuncumuz var yaşı ufak ama marifeti büyüğe benziyor onun adı Aydın Beşiktaş'ımızın sol bekide Aydın ama bunu göremiyorlar. İbrahim Üzülmez'in yaptıkları:İleri geri,kendi ekseni etrafında 360 derece dönmesi,sağ gösterip solla devam etmesi,sağ ayağı ile alıyor geri topuk yapıyor vs... Aydın Karabulut:İzleyenler farkına varabilir tekniği İbrahim üzülmez'den oranla daha fazla genç koşuyor mücadele ediyor iyi topa vuruyor.Sol ayağındayken ne yapacağını biliyor nereye pas vereceğini biliyor.Ben artık Tello nun geri çekilmesini Aydın'ıda Beşiktaş ın sol beki olmasından yanayım.Beşiktaş'ımızın sol beki gerçekten AYDIN ama Sol beki karartıyoruz.! Birde İbrahim Kaş'a sahip çıkalım ;) |
Aydın Karabulut bek mevkiinde oynayamaz bence sol açık oynaması daha iyi olur, Tello sanırsamki Sporting Lisbon da sol bekde de oynamıştı bizde Tello yu sol beke çekip Aydın'ı onun önünde oynatmalıyız bence böyle daha fazydalı olabilir |
gençlere şans verelim derim önlerini açalım ben beğendim aydın karabulutu |
aydin kardesimiz topu eveleyip gevelemiyor.futbolu basit oynuyor ve attigi paslar yerine gidiyor.ankaraspor macinda ben bunlari gordum.insallah bozulmaz.hep boyle oynar.bizim boyle futbolcu kardeslere cok ihtiyacimiz var.miyadi dolmus uzulmezlerden artik bize fayda gelmez.ben cok az mac hatirliyorum uzulmezin yararli oldugu.keske bundan sonra beni utandirsa.ama cok zor. |
gençlerimize sahip çıkalım kaş,s.özkan,aydın,batuhan bu takımın geleceği lütfen |
tellonun arkasında oynamalı beyler tello spotingde sol bekte oynuyordu ama bu kadar başarılı olmuyordu sol acıkta daha başarılı sol bek aydın onune de tello olur ancak |
eğerki hem tello hem aydını bek e çekerseniz ikisinide öldürürsünüz ve çok büyük taraftardan tepki toplarlar. Onun için başka bir formül bulmak gerekiyor. |
---------------rüştü------------- -- toraman -- zan -- gordon -- tello-- ---------------cisse------------- --- m.yozgatlı-- delgado -- aydın --- ------------bobo-- nobre----------- bu gayse maçı için benim ideal 11'im... holosko skora göre oyuna alınabilir. nobre'yi her zaman dediğim gibi şuan bu takımdan kesmek intihar olur. |
Aydın Karabulut u bekte oynatırsan çocuğu harcamış oluruz oynayabilirse sadece Tello bekde oynayabilir |
ben heryerde oynarım abii yeterki görev versinler kaleye biem gecerim bre :D |
Alıntı:
|
Üzülmez de artık bizim düşündüğümüz gibi düşünmeli ve kenara çekilmeli , eğer beşiktaşın menfaatini düşünüyorsa... |
Bencede aydın ilk 11'de oynamalı.Ama sol bekte değil sol açıkta tellonun önünde oynasa daha iyi olur bence.Defansif yönü yok denecek kadar az çünkü aydının...Sol bektede oynayabilir ama eminim tellonun önünde daha verimli olacaktır.Mesela gslı ardada bu tip bir oyuncu.Gsdan önce manisada sağ bek oynuyordu çocuk, gsa geldi sağ açık, forvet arkası oynamaya başladı.Bu aydında aynen böyle bir oyuncu.Nerede görev verirsen ver çıkar oynar...Ama ertuğlul hocanın üzülmezden vazgeçeceğini sanmıyorum. |
---------------rüştü------------- -- serdar K. -- toraman -- gordon -- tello-- ---------------cisse------------- --- serdar Ö.-- delgado -- aydın --- ------------(nobre)bobo-- Holosko----------- ideal kadromuz tüm maclar icin böle olmalı bence .. duruma göre tello ileri üzülmez beke cekilebilir .. birde saglam bir sag acık lazım serdar zayıf kalıyor bazen mehmet topuz cok süper olur .. --------------rüstü--------------- -- toraman -- zan -- gordon -- i.üzülmez -------------- cisse ------------- ---serdar Ö.(holosko) -- delgado -- Tello ------------ nobre -- bobo ---------- BUDA KESİNLİKLE GESE MACI 11'İ OLMASI GEREK BENCE |
Alıntı:
|
Bu arada sol bek demişim özür dilerim sol açık olacak =) ayrıca fikirlere ve görüşlere saygı duralım bu ne ya kardeşim cinsinden herkezin görüşü farklı olabilir ;) |
Alıntı:
yine garip kacmıs kardesim üzülmezden solacık olmaz :D .. Tello mu aydın mı desen daha dogru olurdu .. ki tello aydına 10 basar |
üzülmez gitmez bu takımdan sırtı kalın onun |
Aydın sol açıl Tello arkasında basıp gelecek oyun tarzı bu.. |
tello bekte aydın açıkta oynasa iyi olur, kanatta da s.özkan iyileşirse iyi olur. Holosko ile bobo da forvete alışırsa ideal kadro ortaya çıkar. Tabi bir de S.Kurtuluş var ben i.toraman ın kurtuluş kadar verimli olacağını sanmıyorum. Gerçi her harikulade de a.tandoğandan iyidir o da ayrı mesele... |
sadece daha fazla hucum etmeyi dusundugun maclarda tello aydin yaparsin aydindan 10 numara olur golcu olur ama asla bek olmaz dedigim gibi sadece ve sadece cok hucum etmeyi dusundugun maclarda olur yada geriye dustugun maclarda o kanadi daha isler hale getirmek istedigin zamanlarda onun haricinde delik desik ederler o kanattan adami |
ben aydının geride oynayabileceğini düşünmüorm çünkü tecrübe yok ve defansif özelliği iyi olan bi oyuncu deil karşısına iyi bi oyuncu gelince tutunamaz ne olursa olsun üzülmez tecrübesinden yararlanır ve kadroda yer alır |
aydın kesınlıkle bek oynayamaz ama sol acık oynamalı bence hatta benım hayalım sol bek tello sol acık aydın sag bek serdar kurtulus sag acık da mahmet yozgatlı seklınde |
Alıntı:
yozgatlı heralde 5 aydır bjk forması giymio ona forma verilirmi hiç !!! |
Aydın Karabulut..! Üzülmez bizi kanser ediyo maçlarda.! |
aydin aydindan sol bek olmaz, sol acik olur |
aydın karabulut hertha berlinin altyapısından sol bek olarak geldi ama bjk paf ta hiç bek oynamadı |
Ölmeden önce Tello' yu bekte önünde Aydın' ı görsem başka bişey istemem:) Yeter Üzülmez çekil artık:) |
sol bek Tello , sol açık Aydın... |
aydın iyi oyuncu sans verilmeli ona |
Deli Ibo bu sene felaket hata yapmaya basladi,gecen seneler bu kadar degildi,rakibi yanlis tutuyor,orta yaptiriyor,adamini unutuyor.Aklima Liverpool maci geliyor,8 golün 5 tanesini deli ibo uyudu da atdilar!! yas olmus 34 artik zamani geldi! |
Alıntı:
|
Aydın çok güze ama üzülmezde vaz geçmem ben üzülmezi defansın solunda hemen önünde aydın olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. |
Türkiye`de Saat: 08:13 . |