![]() |
İNŞALLAH HAYIRLI OLUR EĞEROLURSABAŞKA ELİR KAYNAKLARIDA OLACAK ANLAŞILAN |
inşallah söyleyenenler doğrudur..ve rüya stadda güzel günler geçiririz |
daha güzel bi stada ihtiyacımız var...en iyisi yapılmalı... |
sabırsızlanıyorum yeni stad için çünkü bize stadlarıyla hava atan eziklere tokat gibi oluck yyaaaa |
arkdaşlar yapılırsa muhteşem olur ancak stat yapılırken ki uzun sürer die düşünüorm maçlar nerede oynanacak |
inşallah gercek olur...;) |
Herkes yapilsin diyor ama bu kadar borc icerisinde iken boyle luks bi stat yaptirmak ne bilim garip geldi bana... Osmanlinin son donemine ne kadar benziyoruz degil mi ?? |
tek bir istegim war o stadın üstü kapansın lütfennn başkan bari bunu doğru yap:D |
gecen sene yapilacak dediler boc cikdi,2 ay önce sayin levent Erdogan 10-15 gün icinde aciklanacak dedi gene haber yok,bakalim simdik ne kadar bekliyecegiz. Ama üstü kapatmali bir Arena yapsalar eziklerin tenke stadi gecekondu gibi durur!!:) :) |
YAA BEN ANLAMIYORUM YAA BİR KİŞİ BANA DESE YAA SU SATAT KAC BİN KİŞİLİK YAA BİRİSİ 45 DİYOR BİRİSİ 42 DİYOR BİRİSİ 45-50 OLACAK YAA İLK ZAMANLARA 36 OLACAKTI YAA BİRİSİ SUAN RESMİ OLARAK NE KADAR OLACAK TEK BUNU İSTİYORUM AMA 45-50 BİN KİŞİLİK YAPMAZLARSA RAKİPLERİMİZ BİZDEN ŞİMDİDEN FARK YARATMIŞTIR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLICAM |
Türkiye`de Saat: 11:57 . |