![]() |
Higuain´in golunu gordunuzumu?? Adam yeni takimda 90+ oyle bi gol attiki, hemde takimina galibiyeti getirdi.. |
guzel gol allah daha cok nasip etsin abicim sunu aklinizdan cikarmayin isterse 50 gol atsin higuain besiktasin golcusu degil olamaz bu takimda olmaz cok atsinki onumuzdeki sezon buyuk paralara satabilelim bari |
Güzel atmış gerçekten.Helal olsun higuya... |
güsel golmüş allah sahibine bağışlasın:D:D:D |
higuain mazide bir yaradır |
bu adamıda harcadılar ya yazıklar olsun bu yönetime yaa |
allahtan kıralık gitti |
helal be bu adam iyi gercekten yararlı olucak bize |
helal olsun be higu yaa allahtan oda kıralık smdi tüm yolladıgımz oyuncular gol kralı olcklar nerdeyse i.akın,burak smdide higu :) |
gittiği yerde bol goller atsın :D |
Alıntı:
|
ben bu adam gitmesin ben bu adamı sefiom die bağırdım burda...ama sakalım y.o.kki......:D |
bamba gol atmış tabrikler walla |
nedense bizdeyken oynamıyolar başka yere gidince döktürüyorlar neden böle oluyo kimleri gönderdiysek hepsi gol atmaya başladılar.. |
çok güzel gol atmış... bravo higuain.. |
başarıların dewamınu diliyorum.... |
yazık ettiler adama kıymetini bilmediler 2 maç 20 dakka oynatıp gönderdiler..yedek kulübesinde oturmasına rağmen hiç darılmadı sanki yıllardır beşiktaşlıymış gibi davrandı..gol olduğunda göklerde gördük ertuğrul hocayla onu..higuene futbol hayatı boyunca başarılar diliyorum.. |
En büyük sevincim bu adamın kiralık olarak gönderilmesi.! Beceriksiz yönetim bu adamı bile harcadı.! |
Alıntı:
birincisi bu adam kiralık gitti ama bizde ertuğrul hoca durduğu sürece higuen gelmez ikinciside bu adamı harcayan yönetim değil , ertuğrul hoca !! |
umarım daha da çok gol atar.Spikerde manyaxmış :D:D |
rastgele atmış işte abartmayın arkadaşlar kaleye atmak için vurmamışki |
harbiden 10 numara gol atmış güzel paylaşım |
hoca bu adamı çok çabuk harcadı ben herzman bu adamın iyi oyuncu oldugunu savundum higuaine sabredilse holoskoya 5 milyon vermemize gerek yoktu ama bizimkilerde nerde o kafa |
Atsın atsın ileride iyi para eder |
çok yazık ettiler bu adama çok.... forma verdiğiniz hangi maçta kötü oynadı... gitti koç gibi çocuk..hey allamm ya!!! |
iyi atmış |
yaa abi varya bu adamı yollamayacakalrdı yaa.cok yanlış yaptı bence bjk yönetmi.sans vermediler bence yeteri akdr. |
bizde nasıl oynayamadı hala anlamadım valla.... |
Bizim takımın golcüsü değil bu adam..Ama yine de güzel go.. |
Ac GözLerini ßakMa Sası Alayınız qeLse YıKamaz ßeşikTası:) |
valla abarttiniz abiler ya besiktasin golcusu degildi olamaz bukadar basit bu takimda olmaz |
Beyler higu nın gitmesi beni çok üzdü adam kıymeti bılmıyoruz daha onceki yorumlarımda ustune basa basa demiştim bızım golcumuz higuien diye yazık cok yazık hem adam gitiğinden beri ilk 11 de maça cıktı devamlı ve şu ana kadar 6 goll atı adam .. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 16:17 . |