![]() |
Denizli'ye golüm var Denizli'ye golüm var http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/im...osko2102bb.jpg Ankaraspor maçında gol orucunu bozan Holosko, Denizli karşılaşması öncesi iddialı konuştu. 21.2.2008 Ankaraspor maçında gol orucunu bozarak kendine gelen Fİlip Holosko, Denizli karşılaşması öncesinde iddialı konuştu. Slovak futbolcu, “İnönü’de attığım golden sonra üzerimdeki yük kalktı, stresim bitti. Bu hafta hangi bölgede görev yapacağımı bilmiyorum ancak sahadan 3 puanla ayrılacağımıza eminim. Ben de Denizlispor filelerini havalandıracağım. Şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürmemiz için kalan maçlardan kayıpsız ayrılmalıyız. Her karşılaşmaya final havasında çıkıyoruz. Kayseri’de yaptığımız hatalar tekrarlanmayacak” diyerek taraftara mesaj gönderdi. Holosko ne yaptı? MAÇ 9 DAKİKA 684 GOL 2 ASİST 3 |
İnşallah.! |
inş... nobre'nin atmasını daha çok istiyorum bu maçta sebepLeri var eLbet. |
3 puanı alalımda...Kim atarsa atsın |
Geçen haftanın ardından bu haftada gol atarsan çok iyi olur.Moralinde yerine gelir hem.Umarım atarsın... |
önemli olan 3 puan..isterlerse eduşş gibi kendi kalelerine atsınlar:D |
at tabi yeğenim, hazır başlamışken durma... bi gol kralı çıkaralım artık... allahın pehlivanı mehmet yıldız bile şakır şakır gol atıyo sen de at... maşallah benim filipis'ime.. |
daha iyisini bekliyoruz |
inşallah holosko güldür bizi aslanım |
inşallah holosku atarsın güveniyoruz sana ... |
Koçum benm beee...beklioruz walla bi gol dahaa!!! |
İnşallah bu maçta da atarsın golünü Holosko.. |
senin o parayi etmez diyen adamlara verecegin en guzel cevap sezon sonu gol krali olman olur sen buyuk oyuncusun zamanla herkez bunu anlayacak sana guvenim sonsuz |
inş ...at da sustur şu ezikleri holoskom....... |
kazanalımda isterse rüştü atsın :D:D |
cok iyi bi oyuncusun ama daha gösteremedin kendini beşiktasımızda ins güzel oyun ortaya koyarsın at yada attır farketmez bjk miz 3 puanı alsında:D |
bu mac holosko sov yapıcak ve 5-0 bitecek mac arklar:D |
inşallah |
attı walla adam :D |
adam boş konuşmuyo demek ki:D |
sözünü tuttu |
bitanem ya tuttu sözünü :) |
atıcam demişti :=))) helal holosko |
yürü bee..:D süpersin ya.. en akıllı 2 transfer Holosko+gordon bence.. |
Süpersin Holosko böyle devamm... |
Harbiden de tutku sözünü erkek adam sözünden dönmez müneccim galiba bizim holosko :D |
dedigini yaptı :D |
Sözünü tuttu adam HELAL.! |
helal be holoskom bugun oynadigin oyunla yavas yavas takimla oynamaya devam etikce neler yapabilecegini gostermeye basladin hem sozunu tutup gol attin bide yetmezmis gibi gol attirdin geldiginden beridir 3 gol 3 asist ve bunlardan daha onemli yaptigin harika isler var hicbir takimin defansi sen ordayken rahat edemiyor driplinglerin yeter |
atarım dedi attı:) |
sahanın en iyisiydi bence,çok şık bir golle süsledi güzel oyununu,geniş alan buldu mu tutabilene aşk olsun |
bugün sanki gercek kimligine kavusmus izlenimini verdi bana...cok süper oynadi harika isler yapti ama bugünün diger kahramani rico pasaydi bence oda cok iyi isler yapti ve bu sezon en iyi oyununu oynadi insallah böyle devam eder,,, |
attı golünü helal olsun şahane bir futbol oynadı |
Alıntı:
|
Sözünü tuttu ama yetmez önümüzde yaşamamız gereken bir şampiyonluk var daha çok gol at attır bizim için |
herkes sen gibi tutsa sözünü bu takım uçar bea |
attığı golden öte ceza sahası içersinde 2 oyuncuyu egale edip kaleci ile karşı karşıya kaldı topun dibine girip atsa kesin gol ve çok büyük bir sükse yapardı |
Türkiye`de Saat: 05:53 . |