![]() |
Kartal'a her tarafı camlı stad Kartal'da Mali Kongre'de ibra edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya olan Başkan Demirören, pazar günü BJK İnönü Stadı'nın yeni projesini koz olarak kullanacak.. Beşiktaş'ta gözler hem Denizli maçına çevrildi hem de Pazar günü yapılacak olan Mali Kongre'ye.. İbra edilmeme tehlikesiyle karşı karşıya olan başkan Yıldırım Demirören'in pazar günü en büyük kozu İnönü Stadı projesi olacak. Statla ilgili tüm ayrıntıları kongre üyelerine açıklayacak olan başkan Demirören, destek isteyecek. İbra edilmeme söylentileri için SABAH'a, "Bu tür dedikodular Beşiktaş'a ihanettir. Kulübümüzün markasını zedelemek için elimizden geleni yapmalıyız. Beni ve yönetimimi beğenmeyen varsa da Beşiktaş tüzüğü açıktır. Adaylar ortaya çıkar ve gereken yapılır" diyerek rest çeken Demirören, kongreyle ilgili çalışmalarını büyük ölçüde tamamladı. DIŞARIDAN GÖRÜLEBİLECEK Fulya Süleyman Seba projesini de hayata geçiren Yıldırım Demirören, İnönü Stadı projesini de görev süresi içinde bitirip, bir ilke daha imza atmak istiyor. Üstü tamamen kapalı olacak olan yeni İnönü Stadı'nın kapasitesi ise 42 bin olacak. İyi hava şartlarında stadın üstü tamamen açılabilecek. Stadın içi dışarıdan ve gözyüzünden tamamen görülebilecek. Yani tasarımında cam ön planda olacak. Projeye göre, sahanın zemini 40 metre kuzeye doğru çekilip, deniz tarafındaki eski açık tribünün iç tarafına anfi tiyatro yapılacak. İbra etmemek kulübe ihanettir' Beşiktaş yöneticisi Nedim Sarsmaz, Mali Genel Kurul toplantısında yönetim kurulunun ibra edilmemesinin siyah beyazlı kulübe ihanet olacağını savundu. Sarsmaz, "Beşiktaş'ın geleneğinde olmayan şeylerin olacağı doğrultusunda bazı duyumlar alıyoruz. Yönetimi zor durumda bırakmaya yönelik bazı planların yapıldığını duyduk. Ama bu tür davranışlar Beşiktaş'ın geleneğinde yok. Ayrıca ibra etmemek alışkanlık haline gelir. Bundan sonra hiçbir yönetim ibra edilmez. Bu sefer kulübün tüm çalışmaları durur" diye konuştu. Sabah |
Off Camlı ve 42 bin kişilik hayal kurması bile güzel yaw |
ya o camların temizliği de ne zor olur be:D:D:D.........hade inş....... |
Düşünsenize arkadaşlar stad komple kapalı.Ve bizim müthiş tezahuratımız.Bence bu sefer stadımız fazla desibelden kapatılabilir:) |
gerçeklerşirse güzel olur... |
çarşı o camları bağırarak kırabilir:D... |
ya o camlar kırılırsa ne olcak:Dama güzel olur gibime geliyo |
bu stat projesi beni çok hayecanlandırıyo manyak bişey olacak bide ortaya plazma koysunlar gol yiyince kaleciler tekrar seyretsin manyak olacak yavvv |
Şu belediye arazisi alınsın artık yıllardır aynı hikaye... |
biz desibel rekoru kırıyoruz ona göre yapsınlar camları:D bizi her cam kaldırmaz sonra stadı inletirken camlar patlamasn:D:D |
güzel olur ya :) |
üstü kapanıp acılabilecek bu durumda kar yada yagıslı hawlarda sagamızda her hangi bi durum olmıcak diger stadlarda kar temzleme calısmaları sürerken biz camın üstünden kar ı izlicez gercektten cok güzel olur ama keske hiç deilse bi 55 bin kişi olsa öle bişi olursa biz bile rahatsız oluruz sesden düsünemiorm |
heyecan verici |
gerçeklerşirse güzel bir proje gibi gözüküyor.. |
ben her zaman söyledim tekrarda söylüyorum bir kere yap tam olsun sonra tekrar yıkıpta kendine zarar ver mee eziklerin statı 50 bin kişi aslan tepe 55 falan diyorlar biz yeni bir satat yapıyoruz vee 42 bin kişilik akla mantıga sıgmıyoryaa neden 50 bin kişilik yapmıyorsun onu anlamış degilim yaa |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bundan daha guzellerinide yaparlar merak etme sen paradan haber ver :) ama allians arena muhtesem bir stat tabi ama heryerden gorulebilir bir statta inanilmaz olur gercekten cam hertarafi dusunsenize mukemmel birsey olur gibi |
Hikayeee.! |
ben spor3.com da görmüştüm maket resmini güzel görünüyor ama keske yapınca birkere yapılıyor enaz 50-55 bin kişilik olması lazım |
inşallah bi an önce hayata geçirilir ya çok güzel olacak bence de ... |
ben bu yönetimin bunu becerecegini düsünmüyorum ama hadi hayirlisi hem madem yikip yapacaksin yap hemen 60000 70000 kisilik birseyde türkiyenin en büyük stadina sahip olalim |
bize 42000 yeter..nedemek ya 42000, salla feneri salla gsyi bizim bi taraftarimiz onlarin 10 taraftari |
hadi bakalım mugteşem bir şey olacağa benziyor. |
beyler stad süperde yapımı ne kadar sürcek acaba bana o dert oluo ama yoksa proje süper hasan doğan türkiyenin en iyi stadını yapcaz dedi valla kanım kaynıo yeni stad demek gelir demek takımın kalitesinin yükselmesi demek fenerin stada süper diolar 55 bin kişilik düz bi stad sadece inşaat bizimki şekil olacak kapasite dert deel artık kapasite artırılması zor bişi deel |
ya arazi o kdr büyük deil belki 55 bin kişilik yapıcak kdr bşy düşünmüşler demek 42 demişler |
stadınızla övünen ezikler... enönü arena geliyo ulan...... |
hayalde sınır yok kimsede:D |
Türkiye`de Saat: 19:55 . |