![]() |
profesyonelliklerinden şüphe duyduğumuz i. üzülmez ali t. rüştü ye rağmen arkadaşlar saydığim ve saymadığim bu tip futbolculara rağmen hala en büyük adayız |
Bu linç hareketleri neden çıkarılıyo acaba? Bir kere her ne kadar beğenmezsen beğenme bu futbolcuların profesyonelliğine birşey diyemezsin.. Özellikle de bu takımın kaptanına.. |
Rüştü gibi profesyonel bir oyuncumu var beşiktaş takımında.Tecrübeli,takıma kaptanlık yapabilecek,tecrübesiyle arkadaşlarına bir şeyler verebilecek biri varsa takımda bu da rüştüdür.Tek negatif yönü eziklerden gelmesidir.Bu kadar basit bu.Eziklerden geldimi tamam bu adam fos, at çöpe gitsin mantığı var!..Rüştünün yediği gollere laf edebiliriz ama profesyonelliğine asla bence...Diğer saydığın oyunculara katılıyorum.2-3 adam hariç bütün takımıda ekleyebilirsin oraya aslında... |
ben değil demiyorum şüphe duyuyorum |
Yıllarca bu takımın formasını giymiş İbrahim Üzülmez'den ya da yıllarca Milli takımın formasını giymiş Rüştü'nün profesyonelliğinden nasıl şüphe edilebilir, anlamıyorum.. |
ben ederim adam gibi oynasınlar yada yaşları 35 gitsinler emekli olsunlar |
rüştüye bişi diyememde ibo ve ali gibi baltaları takımımızda yer bulması bni çok sinirlendiriyo ne zaman gidicekler yahu..... |
Bence hapsi birer profesyonel ama gerçekten bu sene özellikle amatör gibi davranıyorlar yakışmıyor büyüklüklerine |
7 yıldır bizde olan kaptanimiza bu kadar yüklenmeyin.tamam ali tecrübesiz olabilir ama rüstü ve ibrahim için bu söz konusu bile dgl... |
Türkiye`de Saat: 12:46 . |