![]() |
gs derbisini kazanırsak çok iyi olacak hem 6 puanlık maç hemde kendimize güvenimiz artacak daha sonraki büyük maçlar için |
evet arkdslarr bu ayy cok kritikk.. hep destek tam destek :D |
SAĞLAM GE-Lİ-YO-RUZ... |
gs yi yenelim önümüz açılır |
çocuklar inanın.inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler feneri inönüde dewireceğiz şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz ;););) |
geçen sene de herkes böle havalardaydı umarım yanılırım bu hocayla bu futbolla ben hala zor diyorum hayırlısı |
zor maçlar hemde çok zor. |
Besiktas daha iyi oynamasi lazim, 90dk full performans gostermesi lazim. Yoksa bu ligde cok zor(anlayan anladi) |
Acilen oyun stilimizi rakibi ısıran,oyunu rakibe kabul ettiren,forse eden şekilde değiştirmemiz lazım tabi burda iş önce Teknik adama daha sonra da futbolculara düşüyor.Bu futbolla bu virajlardan dönmemiz çok zor.Haydi Kartal; yanılt beni,çok şey mi istiyorum? |
İNONUDE CİNCONLARI YENELİM GERİSİ GELİR HAYIRLISIYLA .. BURDA İŞ HOCA FUTBOLCU VE BİZ TARAFTARA DÜSÜYOR .. SAMPİYONLUGU İSTEYEREK CANINI DİSİNE TAKACAK FUTBOLCU GÜZEL OYUN STİLİYLE SAHAYA CIKARACAK HOCA VE HAKEM VE RAKİP TAKIMDA BASKI KURACAK ATEŞLİ BİR TARAFTAR OLAY BUDUR ! Güneş doğmuyor sabah olmuyor İ.ne cimbom inönüye neden gelmiyor Sen hep yensende hep yenilsende Senin sevgin içimizden bir an gitmiyor Dünya bir yana, sen bir yana Haydi bastır beşiktaşım k.y cimbomboma |
Türkiye`de Saat: 20:56 . |