![]() |
Beşiktaştan korkuyorlar |
ikiside ezik ondan oluyo bunlar..ermanda şansal da haysiyetsiz herifler |
Allah sizi bildiği gibi yapsın sansar ile kabzımal.Başka bir şey demiyorum |
ya ****** edin ikiside lavuk iste onlar dakikalari hesaplaya dursun biz sampiyonluga dogru ucalim...hic demiyorki ulusoy gitti ezikler ve cinconlar daha ilk haftadan kaybettiler neden acaba cünkü artik hakemler yardim etmiyor |
erman yakamızdan düş.bizden reyting almak için uğraşma.bizim maçlarıda yorumlama senden birşey istemiyoruz. |
havlayan itler ısırmaz..caldıkları puanlara saysınlar isterlerse yine oynarız kimseden korkmuyoruz onlar korksun GeLiYoRuZ... |
ya onların zaten başka işi yok fener mağlup olduğu zaman kıpkırmızı çıkıyor programa şansal bey ama ister zorlarına gitsin ister gitmesin bu sene hepsini eze eze şampiyon olacağız |
Hakem Kamil Abitoglu hatasiz mac yonetti.Durust ve namuslu adam oldugunu cok iyi biliyorum.Ama bazıları için bu kavramların bir degeri yok galiba...Besiktas 'ı yakanlar iyi,namusluca maç yönetenler kotu,öyle mi?Yok öyle yağma... Besiktas sampiyonluk potasina iyice giriyor.Bu da bazi futbol allamelerini (!) deli ediyor.Cunku onlar baska seyler istiyorlar.Paralarını alıp halkın takımına saldırıyorlar.Hoş görün,"Cavırın ekmegini yiyen kılıcını da sallar"demiş atalarımız...Durum bu..Yerman Moroglu ve Şamsal maçın duraklamalarını guya hesaplatmışlar."hırsızlar" deyip durdu Yerman.Arşivler ,kasetler ortada duruyor.Hesaplatalım Yerman'ın yönettigi herhangi bir maçın uzatmalarını,kaç dakika uzattığına da bir bakalım.Eger Kamil Abitoğlu'ndan istedigini kendi yapabilmişse diyecegimiz bir şey olamaz.Ama yapamamışsa...10 dakika 15 dakika hiçbir maçını uzatamamışsa...O zaman daha rahat konusulabilir kimlerin hırsız oldukları... |
bu sezon özellikle galatasarayın maçlarında olmayan kalmadı ama hiç ağızlarını açmadılar iyice gösterdiler ne kadar yanlı olduklarını |
allahın ankaragüçlü i.i boş boş konuşuyor benim canımı sıkıyor. defolsun gitsin |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |