![]() |
Herkes çok seviyor KARTAL'IN Vestel Manisa'dan aldığı Holosko, 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Kısa sürede takıma ayak uyduran Slovak oyuncu, oynadığı futbolla da ne kadar doğru bir transfer olduğunu her geçen gün gösteriyor. Takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaşan Holosko'yu siyah-beyazlı taraftarlar da çok seviyor. ANKARASPOR'UN ardından Denizlispor ağlarını da havalandırmayı http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3Dbaşaran Holosko, kendisine gösterilen ilgiden son derece memnun kalırken, oynadığı futbolla bu ilginin karşılığını vermeye çalıştığını kaydetti. Genç yıldız en büyük hedefinin Beşiktaş'la şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi. |
bizim ülkemizde futbol mentalitesi gercekten cok tuhaf. bir mac iyi oyna yildiz oluyorsun. kötü oyna yerle bir ediyorlar. her mac´tan sonra holosko ve transferini degerlendirmeye gerek var mi? holosko cok iyi bir futbolcu. besikas´a da cok faydali olacagina eminim. ama adam iki hafta gol atmiyor "durgunluk"´dan bahs ediliyor. gol atigi zaman da cok iyi transfer olarak gösteriliyor. adami bi rahat birakin. holosko önümüzdeki on mac bile gol atmasa ben holosko ´nun cok cok iyi bir transfer oldugunu düsünürüm. birakin bunlari her mac yeniden degerlendirmeye. hem holosko´yu negatif etkiliyor bu haberler hem de takim arkadaslarini. takimda sanki baska adam yok hep holosko hep holosko. |
bizde seni çok seviyoruz holoskoo |
Ayağına top yakışıyor.Çok iyi olacak. |
daha da ii olcak umarım |
Umarım daha da etkili olacak |
Çok daha iyi olacağını düşünüyorum.Daha performansının %50sini sahaya yansıtıyor.İstediği mevkiide oynadığı sürece holoskoda problem yaşayacağımızı sanmıyorum. |
Alıntı:
|
holoskolu bütün maçları izledim adama ne görev verildiyse yaptı tam bir görew adamı |
çok daha ii olcak inş... |
5 milyon çok bu adama diyenler şimdilerde bu adamı böyle devam ettiği takdirde ileride ne kadara satacağımızı düşünüyorlardır umarım |
Alıntı:
|
Holosko banko, yanına ise kapanan rakiplerle oynanacak müsabakalarda Nobre diğer maçlarda ise Bobo ile çift forvet oynanmalı...Arkasında delgado veya (artık daha iyi oynamasını istiyorum) Rico paşa olunca veya her ikisi birden olunca kartalım hep uçacaktır. Bu yüzden ille de Holosko inadına Holosko...Bakın görünmediği maçlarda bile sağ kanatta iken neler neler yaptı hele Denizli maçında sağdan mermi gbi fırlayıp ileri atlaması ve yerden gol ortası ile korner atışı sonrası defansa koşması yok mu tüylerim diken diken oldu tam bir takım oyuncusu tam bir performans oyuncusu Holosko..... Bastır Holosko kim tutar seni kim tutar kartalımı...Isır gayseyi ısır febeyi :))) |
haydi koçum gerçek beşiktaşlı olma zmanı geliyor cincon ve ezikler maçına az kaldı göster kendini |
ooooo holoskoooo ooooo holoskoooo bizde seni cok sevdik holosko.. geldiğinden beri takımdan hep olumlu işler yaptı devamıda gelicek inş. |
maçta golden sonra armamızı öpmesi herheşi anlatıyor |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:34 . |