![]() |
Kolot:2010 Yılında Adayım Beşiktaş futbol şubesi eski sorumlusu Celal Kolot, 2010 yılında yapılacak olan olağan seçimli genel kurulda başkanlığa aday olacağını ve Beşiktaş'ı içinde bulunduğu ortamdan kurtarmak için elinden geleni yapacağını söyledi. Kolot, 28 Ocak 2007 tarihinde yapılan son seçimde Yıldırım Demirören'in listesinde yer almış, ancak 17 Eylül 2007 tarihinde görevinden istifa etmişti. Yöneticiliği ve istifası sonrası yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Celal Kolot, dün gerçekleştirilen Mali ve İdari Genel Kurul sonrası böyle bir karar aldığını ve 2010 yılında Beşiktaş başkanlığına talip olduğunu açıkladı. Kolot, kendisinin de katıldığı Mali ve İdari Genel Kurul toplantısında gördüğü manzara karşısında çok üzüldüğünü ve Beşiktaş'ın kalitesinin azaldığını gördüğü için böyle bir karar aldığını ifade ederek, "Ben Beşiktaş yönetiminde değilim ama kulübümün kongrelerini bir üye olarak takip ediyorum. Dün yapılan mali kongrede gördüğüm manzara beni çok üzdü. 20 yılı aşkın bir süredir kulübün içinde olan biri olarak Beşiktaş'ın değerinin ve kalitesinin bu kadar düşeceğini tahmin etmezdim. Kulübümüzün bir çok önde gelen ismi küstürülmüş. Ortaya çıkan manzara çok ürkütücü. Son 12 yılda 1 şampiyonluğumuz var ve Demirören başkanlığında futbol takımının geldiği durum ortada. Ben kendisine inanarak yönetimine girmiştim ama Beşiktaş'ın başarısı için rahat çalışma ortamı bulamadım. Daha önce aklımda çok azda olsa bulunan başkan olma fikrini ciddi anlamda düşünmeye başladım. İçimizdeki bu Beşiktaş sevgisini atamayacağımıza göre, yeni bir yönetim kurulu ile bu olumsuz durumdan kulübümüzü çıkarmak istiyorum. Seçim için henüz bir hazırlığım yok ama eminim şimdiki yönetimden daha iyi bir kadro kurarım. Beşiktaş'ı içinde bulunduğu kalitesiz ve olumsuz durumdan kurtarmak için elimden geleni yapacağım" dedi. Kolot, Yıldırım Demirören'in kulübe verdiği 30 milyon dolarlık borcun kendisini korkutmadığını da ifade ederken, "Beşiktaş'ın gücü herkesin borcunu ödemeye yeter" diyerek şöyle konuştu: Başkan Demirören kulübe 30 milyon dolar gibi bir para verdi. Ama ortada sonuç yok. Ben kalitenin ve başarının para ile olacağına inanmıyorum. Eğer öyle olsaydı Demirören'in verdiği paralardan sonra kulübümüz bu durumda olmazdı. Beşiktaş'ın gücü herkesin borcunu ödemeye yeter. Bu borç miktarı beni korkutmuyor. Ama dün yapılan mali kongrede keşke 2012 ve 2017 yılına kadar olan bütçelerini de açıklasalardı. Kırdırılan gelirler, uzun vadeli ödemeler açıklanmıyor. 2010 yılında benim başkanlığımda yeni ve kaliteli bir yönetimle Beşiktaş'ı eski saygınlığına kavuşturacağıma inanıyorum." |
herkes konuşuyo icraat yok |
bumu kurtarcak besiktası |
şaka gibi.demirören kalsın daha iyidir |
bnce şimdikinden iyidir ama gereksiz konuşmaları var. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
al birini vur ötekine... |
kaynak nedir ? bir sen eksiksin Kolot. |
allah korusun |
Seba gelsin yine yaw..daha iidir bunlardan.. |
kaynak:maraton |
Allah korusun...Demirörenden hiç bir farkı yok bunun.Patavatsızın teki.Böyle başkan mı olur hiç... |
Alıntı:
|
Bence bu adam kendinden başka kimseyi başarılı göremeyecek bi insan.O yüzden ben allah korusun diyorum... |
Alıntı:
|
Allah yazdıysa bozsun... |
demirörenden çok daha iyidir..hiç yoktan beşiktaşın büyüklüğünü biliyo adam böle anadolu takımı gibi transfer yapıp saçma sapan işler yapmaz |
hadi hayırlısı |
Hayatımda daha 2 yıl sonraki seçim için aday olduğunu açıklayan birini görüyorum. Ne kadar anlamsız ve popülüsit bir açıklama bu böyle. Tam bir ciddiyetsizlik tam bir rezillik. Yazık bu adama. |
Daha iki yıla kim öle kim kala yönetim ne olur takım ne olur başarımı gelir başarısızlık mı gelir, bu kadar ciddiytsizlik olmaz aam gündemden düştü gündeme gelmek için saçmaladı gerçekten. Bu tip adamlara küçük çıkarlar peşinde koşanlara beşiktaşın kapısı kapalı olmalı. |
hadi bakalımm..Buyur burdan yakk... |
şaka yapmış bence ...Allah korusun |
umarım gelen gideni aratmaz |
Celal Kolat Atıp tutuyo zaten Yıldırım Demirören ondan daha ii Be .. |
gel-ME kolot! |
ihsan kalkavandan baskasini tanimam bizi ancak o kurtarir ve dünya takimi yapar |
genemi sen |
golge etme baska ihsan istemez biz demir oreni adam edecegiz senin bi dengen yok sacma sacma konusuyorsun demir oreni adam edip efsane baskan yapacaz biz :) ve goreceksiniz olacak ve birgun herkez buyuk baskan diye bagiracak |
yahu bu adam ve levent erdogan besiktas uzerinden kendi reklamlarini yapiyorlar baska seyleri yok ve bu adamin baskanligina yok ondan iyidir bundan iyidir diye yorum yapanlarda ayri bir konu tambir reklam yuzsuzu bu herif bundan besiktasa birakin baskani kapici yaparsam serefsizim kendi payima |
bu adam bşkan olucagına demirören kalsın. beşiktaşı demirören üstüne geçiriyo diyosnz sanki bu yapmıyo!! araştırın ne oldugunu görürsünz bu adamında! |
derenin altından çok su akar bu kulup kolota kalmaz bundan eminim |
Beşiktaşa BAŞKAN olabilecek bir kapasitede adam değil bu.! |
istemem gelmesin |
kolot başkan olursa hocaya gerek yok ki,bütün takımı kendi yapar,taktiği de belirler artık |
bence bu adam futboldan anlıyo. ama da 2010 kim öle ikm kala |
özlemiştik be kolot seni :D bi sen eksiktin |
Türkiye`de Saat: 07:45 . |